• Personenwagens

Auto Wüst, Traditie met Passie!

 

Kent u het verschil tussen een confectiepak en een kostuum op maat? Confectie krijgt u op elke hoek, geen probleem. Maar hoe zit dat met maatwerk?

Met auto's is het net zo. Ook auto's zijn overal te koop. Zelfs van Mercedes-Benz. Maar is dat voldoende? Wij van Auto Wüst vinden van niet! Wie bij Auto Wüst een Mercedes-Benz koopt, krijgt maatwerk. In mobiliteit maar ook in service. Omdat wij vinden dat een auto moet passen als een handschoen. 'Mercedes-Benz à la carte' als het ware.

Familie geleid bedrijf

Auto Wüst is een familie geleid bedrijf . De leiding over dit Hoeksewaardse bedrijf rust al sinds 1928 in de handen van leden van de familie Wüst. Dat zorgt er voor dat de betrokkenheid met het bedrijf en de klanten groot is .
In 1928 opende Wüst haar deuren als universeel garagebedrijf. Vlak na de oorlog, in 1946, werd de familie Wüst Volkswagen dealer, wat tot 1967 duurde. Hierna richtte Auto Wüst zich op occasions. In deze tijd ontstond ook de passie voor Mercedes-Benz. Vanaf 1981 zijn we Mercedes-Benz dealer voor de Hoekse Waard. Door overname van de toenmalige Mercedes-Benz dealer in Hellevoetsluis in 2003, werd het voornaamste verzorgingsgebied uitgebreid met Voorne Putten, Goeree Overflakkee en Rozenburg. Sinds 1 juni 2011 is ook een vestiging in Dordrecht overgenomen. Maar ook daarbuiten weten klanten de betrokkenheid en passie voor Mercedes-Benz van Auto Wüst te waarderen.

Onze filosofie

 

De filosofie van Auto Wüst rust op drie stevige pijlers:

  • Uw persoonlijke situatie is ons uitgangspunt voor het vinden van de meest passende mobiliteit;
  • Wij adviseren u volledig op maat;
  • De zorg voor alles wat met uw mobiliteit te maken heeft nemen wij graag van u over.

Bent u benieuwd welke voordelen Auto Wüst u kan bieden?

Graag nodigen wij u uit in een van onze vestigingen in Oud-Beijerland, Hellevoetsluis of Dordrecht voor een persoonlijke kennismaking.

Familie Wüst en medewerkers

Reviews

Dit is hoe klanten ons beoordelen.

Historie

De historie en filosofie van Auto Wüst Mercedes-Benz.

Carel Wüst Museum

Bezoek de website van één van de leukste automusea in Nederland.

Auto Wüst erkend duurzaam

Per februari 2023 is Auto Wüst Erkend Duurzaam. In alle facetten van de b..

 

Waar bent u naar op zoek?

 
 

Ik zoek een...