• Personenwagens

Heropening vernieuwde Carel Wüst Museum

Momenteel is de nieuwbouw van het Carel Wüst Museum in volle gang. 1 Juni 2022 heropent het compleet vernieuwde museum in Oud-Beijerland. 

Bent u klaar voor de reis van het heden naar het verleden?

Carel Wüst Museum

De collectie omvangt ongeveer vijftig diverse automobielen en curiosa. Van de Benz patentwagen tot de Dion Bouton, bekend van Kuifje in Afrika.

Ongeveer de helft van de collectie bestaat uit historie van Mercedes-Benz en AMG, ook andere merken komen ruimschoots aan bod. Volgens Autorai.nl staat het Carel Wüst Museum op nummer 6 van automusea in Nederland die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.

Bezoek op afspraak

Momenteel is de bouw van het nieuwe Carel Wüst Museum in volle gang. De planning is dat het vernieuwde museum in op 1 Juni 2022 weer gaat voor bezoek op afspraak. Het museum deelt het pand met Carel Wüst Classics.

Nieuwe adres Carel Wüst Museum

Jan van der Heijdenstraat 34
3261 LE Oud-Beijerland

Kosteloze toegang

Het museum is een privé-initiatief en kunt u kosteloos bezoeken. We verwelkomen u graag op afspraak. De basis voor een mooi nieuw museum is gezet waarop we de komende jaren verder gaan bouwen.

Historie Carel Wüst Museum

De basis voor het Carel Wüst Museum is gelegd in de jaren 90 toen Carel Wüst (1942-1999), samen met zijn broers Cees en Chris, het plan opvatten een museum op te richten dat bestond uit een collectie voertuigen die de familie Wüst door de loop van de jaren heen heeft verzameld. Op 12 april 2012, op de zeventigste geboortedag van Carel, werd deze droom werkelijkheid door de opening van het Carel Wüst Museum.

 

Waar bent u naar op zoek?

 
 

Ik zoek een...