Huren met klasse

Het onmiskenbare gevoel van rijden in een Mercedes-Benz laat zich niet in één woord beschrijven. De luxe, het comfort en de ongeëvenaarde rijdynamiek zijn in het DNA van Mercedes-Benz verankerd. Logisch dat u ook voor een tijdelijke mobiliteitsbehoefte, privé of zakelijk, graag in een Mercedes-Benz stapt. Met Mercedes-Benz Rent kunnen wij maximaal in deze behoefte voorzien!


Met Mercedes-Benz Rent blijft u altijd mobiel. Hebt u een vervangende auto nodig, gaat u op zakenreis of wilt u met een (ruimere) auto op vakantie? Wij hebben de vervangende of huurauto die u zoekt. U bent verzekerd van een snelle levering tegen scherpe tarieven en heldere voorwaarden.


In onderstaande prijslijst kunt u zien welke modellen aangeboden worden met Mercedes-Benz Rent. Het kan voorkomen dat niet ieder model op ieder moment beschikbaar is. Vraag ons daarom naar de actuele beschikbaarheid.


Vanaf prijzen
Er is een uitgebreide reeks modellen in verschillende uitvoeringen, motorisering en transmissies beschikbaar. Er is al een Mercedes-Benz Rent A-Klasse beschikbaar vanaf € 65,00 per dag.


Bekijk hier het volledige aanbod en alle prijzen:

 download de prijslijst Verhuur


Shortlease
Hebt u voor meerdere maanden een auto nodig, maar wilt u geen lange termijn verplichtingen aangaan? Dan is Shortlease wellicht iets voor u. Met Shortlease bieden wij u de mogelijkheid om een leasecontract af te sluiten met een looptijd van 3 maanden tot 1 jaar.

 

Bekijk hier het volledige aanbod en alle prijzen:

download de prijslijst Shortlease

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart