Reviews

De mening van onze klanten vinden wij belangrijk. Na aanschaf of onderhoud van een auto vragen wij onze klanten ons dan ook om ons te beoordelen. Eerlijk, open en transparant. Via Klantenvertellen.nl kunt u inzien hoe onze klanten onze dienstverlening beoordelen.

Zelf een review achterlaten

Wilt u zelf een review achterlaten dan kan dat ook door op de "Beoordeel zelf" link te klikken van de vestiging van uw keuze.


Zelf beoordelen

Kies de vestiging waar u een beoordeling voor wilt achterlaten.

10 Auto Wust Oud Beijerland

snelle, kundige , vriendelijke assitentie!!!!

20 januari 2020

Jos Schimmer uit rotterdam

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
9 Auto Wust Dordrecht

Gewoon prima

20 januari 2020

Petra uit Dordrecht

  • service7
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit6
10 Auto Wust Dordrecht

2020 is alweer het 11de jaar dat mijn auto bij Wüst in onderhoud is... Contact met de medewerkes is plezierig, de service is perfect... We worden altijd van te voren op de hoogte gesteld van de kosten die komen, nog voordat ze gemaakt worden. Breng en haal service maakt de noodzaak van een leenauto vaak overbodig en dus kunnen we stellen dat we geen moment ongewild niet mobiel zijn geweest in al die tijd. Auto staat er ook altijd weer vaak netter bij als we hem afhalen dan toen we hem brachten.

20 januari 2020

Marco uit Dordrecht

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
9 Auto Wust Dordrecht

Auto gebracht voor servicebeurt, tussen door netjes gebeld over extra kosten , al met al zeer tevreden.

20 januari 2020

J Stam uit DORDRECHT

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit7
9 Auto Wust Dordrecht

Vriendelijke behandeling door attent personeel en goede koffie.

20 januari 2020

P.C. uit Ridderkerk

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit8
9 Auto Wust Dordrecht

Als het nu gaat om de behandeling van een reparatie of de service gerichtheid bij een vervoers vraagstuk, Wust staat altijd klaar

20 januari 2020

Jeroen uit Sliedrecht

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit9
8 Auto Wust Dordrecht

Na een keurige ontvangst was na de aangegeven 2.5 uur de Servicebeurt uitgevoerd. Netjes terugkoppeling over de uitgevoerde werken. Auto is keurig schoon opgeleverd, tot de volgende keer!

20 januari 2020

Ralph uit Postma

  • service8
  • deskundigheid9
9 Auto Wust Dordrecht

Er is weer uitgevoerd aan mijn auto Wat moest gebeuren

18 januari 2020

Onja uit Ridderkerk

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit7
10 Auto Wust Oud Beijerland

De auto van binnen netjes uitgezogen en van buiten gewassen terug gekregen na de service beurt!

17 januari 2020

Anton uit Maasdam

  • service10
  • deskundigheid10
10 Auto Wust Hellevoetsluis

Je bent geen onbekende klant. Dat is heel veel waard. Prijs kwaliteit ook veel beter dan bij de garage in Den Haag. Fijne showroom om even te wachten.

17 januari 2020

Marijn uit Voorburg

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
8 Auto Wust Hellevoetsluis

Service en werkplaats bezoek is goed verlopen.

17 januari 2020

Cees uit Dirksland

  • service8
  • deskundigheid8
7 Auto Wust Hellevoetsluis

Krapbehuisde dealer met weinig (wacht) ruimte en bomvolle showroom. Vriendelijk personeel en correcte afhandeling en uitleg. Wanneer komt er een goede espresso machine bij de koffiebar ;-) Die rvs thermoskan kan echt niet meer hoor.

17 januari 2020

Fong uit Hellevoetsluis

  • service7
  • deskundigheid8
9 Auto Wust Dordrecht

Goede en persoonlijke service door de medewerkers in Dordrecht!

17 januari 2020

Jaco uit Dordrecht

  • service9
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit8
8 Auto Wust Hellevoetsluis

Gewoon doen wat afgesproken is

16 januari 2020

Ren uit Verhaart

  • service9
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit8
10 Auto Wust Hellevoetsluis

Positief

16 januari 2020

M vd Berg uit HELLEVOETSLUIS

  • service10
  • deskundigheid10
8 Auto Wust Hellevoetsluis

Ik gaf 's ochtends aan dat ik om 15:00 uur weg moest en er is prima geregeld dat dit ook kon.

15 januari 2020

Anton Osinga uit Hellevoetsluis

  • service8
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit8
10 Auto Wust Hellevoetsluis

Klant gericht Open oor

15 januari 2020

Jan uit Labree

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
8 Auto Wust Oud Beijerland

Tijdens het wachten op de grote beurt en APK werd een bakje koffie aangeboden. De beurt was vrij snel uitgevoerd. Wel eens meegemaakt dat de auto ook weer gewassen en al na de beurt werd afgeleverd. Een koffie-/ thee apparaat in de showroom waar klanten wachtten zou ook niet onaardig zijn. Het is altijd leuk om eens goed rond te kijken in de showroom en om een praatje te kunnen maken met het personeel. Gewone en aardige en deskundige mensen zonder witte boorden mentaliteit!

14 januari 2020

Theo uit Halsteren

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit7
9 Auto Wust Hellevoetsluis

De auto moest terug na een grote beurt ivm het vervangen van een wielophanging. Dit moest eerst afgestemd worden met de leasemaatschappij. Fijn dat de dealer dit geregeld heeft. Kreeg netjes een vervangende auto mee.

14 januari 2020

Richard uit HELLEVOETSLUIS

  • service10
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit8
8 Auto Wust Dordrecht

Behulpzaam en meedenken over beschikbaarheid auto e.d. Reparatie en diagnose waren snel gedaan. de reparatie vond ik duur maar dat kwam vooral door de prijs van het onderdeel

14 januari 2020

E uit Berkhout

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit7
10 Auto Wust Oud Beijerland

Vriendelijke ontvangst, aandacht voor kostenindicatie wat erg prettig is om dat vooraf te weten. En ook de auto nog gestofzuigd, dankjewel ! Flexibiliteit om de rekening te betalen is ook top!

13 januari 2020

Miranda uit Rijsbergen

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Auto Wust Oud Beijerland

dealer waar je op kunt vertrouwen

13 januari 2020

Kees uit Dordrecht

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
7 Auto Wust Oud Beijerland

Prima geholpen Één puntje nog niet verholpen dat de auto blijft roken verders alles oké

Reactie Auto Wust Oud Beijerland

Geachte relatie, Dank u wel dat onze receptionist van de werkplaats het e.e.a. heeft mogen uitleggen wat betreft de rook uit de auto. Uw auto is voorzien van een regeneratiesysteem. Dit systeem is erop gebaseerd de uitstoot van schadelijke stoffen te verlagen. Echter omdat u niet zo veel rijd hopen schadelijke stoffen zich in de motor makkelijker op. Het regeneratiesysteem verbrand deze stoffen als dit noodzakelijk is. Hierdoor ontstaat het door u omschreven roken op niet vooraf te voorspellen momenten. Bij de aanschaf van een benzinemotor zal zich dit niet meer voordoen, omdat regeneratie hierbij niet meer nodig is. Wij danken u nogmaals dat wij e.e.a. persoonlijk hebben mogen toelichten. Met vriendelijke groet, Jasmijn Kruit Klantenservice Auto Wüst

13 januari 2020

Harry uit Strijen

  • service7
  • deskundigheid7
  • prijs/kwaliteit7
10 Auto Wust Oud Beijerland

Staan altijd voor je klaar.

Reactie Auto Wust Oud Beijerland

Geachte relatie, Hartelijk dank voor het invullen van de enquête en het mooie overall cijfer wat u ons geeft. Echter scoren wij voor prijs/kwaliteit een onvoldoende. Uiteraard hebben wij het e.e.a. uitgezocht. Wij begrijpen dat het niet leuk is als een condensor kapot gaat en dat u dat niet verwacht van een Mercedes-Benz. Met 142121 kilometer en na 8 jaar begrijpen wij zeker dat een rekening van dit bedrag niet positief ontvangen wordt. Echter een auto is voorzien van heel veel techniek. Wij hopen dat dit in de toekomst niet meer voorkomt. Nogmaals bedanken wij u voor uw feedback. Met vriendelijke groet, Jasmijn Kruit Klantenservice Auto Wüst

13 januari 2020

John uit Barendrecht

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit5
10 Auto Wust Hellevoetsluis

Sinds verscheidene jaren zijn wij bij de Mercedes dealer Wust. Niets anders dan lof voor deze dealer. Goed contact en goede service.

13 januari 2020

Michel Roche uit Hellevoetssluis

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit8
8 Auto Wust Hellevoetsluis

ontvangst goed en vriendelijk, goed vakwerk aan auto.

13 januari 2020

Pieter Eland uit Rotterdam

  • service8
  • deskundigheid7
  • prijs/kwaliteit8
10 Auto Wust Hellevoetsluis

Ik was er niet naar op zoek, sterker nog, veertig jaar geleden had ik nooit overwogen om ooit in een Mercedes Benz te rijden. En toch, en toch, mede door de positieve suggestie en bemiddeling van Loïc van Vliet, wordt de witte Benz op een winterse dag, realiteit. Wij zijn nu 2 jaar later en werkelijk, ben ik nog steeds heel blij met deze keuze. De B 180 bevalt heel goed, voor de Kerst een check-up in Auto Wüst laten doen, hetgeen prima is verlopen. Goede service, vriendelijk ontvangen in een vertrouwde omgeving. Daar kom ik graag.

13 januari 2020

Catherine uit Middelharnis

  • service10
  • deskundigheid9
10 Auto Wust Dordrecht

duidelijke prijsopgave en auto klaar op afgesproken tijdstip

13 januari 2020

Edwin uit Hendrik Ido Ambacht

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit6
10 Auto Wust Dordrecht

Een tevreden klant!

13 januari 2020

Freddy uit Papendrecht

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit8
9 Auto Wust Dordrecht

Zie boven

13 januari 2020

jacobus uit Capelle aan den ijssel

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit8
10 Auto Wust Dordrecht

Heel goed geholpen door het personeel Vriendelijk en goed meedenkend voor de klant

13 januari 2020

Ben uit Dordrecht

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit9
10 Auto Wust Dordrecht

Een heerlijk bedrijf .altijd goed geholpen

13 januari 2020

Ruud Mirrer uit ROTTERDAM

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
8 Auto Wust Dordrecht

Geen bijzonderheden

5 januari 2020

Theo Kloosterman uit ZWIJNDRECHT

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit6
1 Auto Wust Dordrecht

Bij aanschaf van mijn auto (in private lease bij Mercedes) is afgesproken dat de auto voorzien zou worden van Apple Carplay. Dat was nog niet gebeurd bij aflevering. Ik heb bij het maken van de afspraak EN bij het inleveren van de auto voor de eerste beurt aangegeven dat Apple Carplay er nog op gezet moet worden. Toen de auto klaar was, werd aangegeven dat het niet gedaan was en dat de verkoper (Mark Folkert) er nog bij mij op terug zou komen. Ik heb het idee dat de verkoper mag komen uitleggen dat hij de toezegging niet had mogen doen. Dat zou de volgende grove fout zijn, want eerder moest hij al vertellen dat de uitgebrachte offerte niet gestand gedaan kon worden en het maandbedrag 50 euro hoger zou moeten worden. Ik heb dat destijds geaccepteerd. Ik ben zeker gelet op deze voorgeschiedenis niet bereid te accepteren dat nu ook de volgende afspraak niet wordt nagekomen.

5 januari 2020

Koen uit Oosterhout

  • service6
  • deskundigheid6
  • prijs/kwaliteit6
10 Auto Wust Dordrecht

Kundig en klantvriendelijk

31 december 2019

kleis reedijk uit STRIJEN

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit8
10 Auto Wust Dordrecht

Goed

30 december 2019

Aad uit Zoetermeer

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Auto Wust Dordrecht

Zie onderstaand

30 december 2019

Frans van Namen uit Papendrecht

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
7 Auto Wust Dordrecht

service en kwaliteit is prima. alleen valt me elke keer zwaar tegen dat de was beurt na een a of b beurt niet plaats vind . volgens de receptie is de was straat velen malen defect. ik zou zeggen doe er wat aan .

Reactie Auto Wust Dordrecht

Geachte relatie, Allereerst bedanken wij u voor het invullen van de enquête en het geven van een voldoende voor uw overall ervaring bij ons in de werkplaats. Onze excuses voor het ongemak wat betreft de defecte wasplaats. In de tussentijd is deze weer gerepareerd. Indien u een keer in de buurt van onze vestiging Dordrecht bent nodigen wij u graag uit om alsnog van deze service gebruik te maken. Nogmaals dank voor uw feedback. Wij doen elke dag weer ons uiterste best om onze klanttevredenheid zo hoog mogelijk te houden. Met vriendelijke groet, Jasmijn Kruit Klantenservice Auto Wüst

30 december 2019

koos uit ridderkerk

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit8
10 Auto Wust Dordrecht

Zeer tevreden over de service.

30 december 2019

Adriaan uit Houten

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
6 Auto Wust Dordrecht

net als vorige keren blijkt het omwisselen van een bandenset een klus van ruim twee uur. dit vind ik echt te lang. ik hoop dat dit in het vervolg in wat minder tijd gedaan kan worden. over de ontvangst bij de receptie, het personeel, en de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden ben ik wel heel tevreden.

Reactie Auto Wust Dordrecht

Geachte relatie, Allereerst hartelijk dank voor het invullen van de enquête. Wij begrijpen dat wachten erg vervelend kan zijn. Echter we hebben niet alleen de bandenwissel gedaan, maar ook twee banden vervangen en remblokken vernieuwd. Dit is u ook door de receptionist verteld toen de auto klaar was om mee te nemen. Wij doen elke dag ons uiterste best om u als klant tevreden te houden en hebben nooit de intentie om u langer te laten wachten dan nodig is. Nogmaals bedanken wij u voor de moeite welke u genomen heeft om uw feedback te geven. Met vriendelijke groet, Jasmijn Kruit Klantenservice Auto Wüst

30 december 2019

Jim uit Dordrecht

  • service6
  • deskundigheid10
5 Auto Wust Dordrecht

Na 11 jaar Renault met een persoonlijke relatie moet me iets van het hart. De aankoop van de auto verliep voorspoedig. Na de koop spande de verkoper zich zeker in om de diverse aspecten uit te leggen. Toen werd het stil. Ik stuurde een mail naar de verkoper met een vraag die niet werd beantwoord. Later belde ik om te informeren naar een (nog te monteren) trekhaak en ik wacht nog steeds op een antwoord. Aansluitend stuurde ik een mail naar verkoopadministratie wie nou eigenlijk mijn contact was bij de fa. Wust (na de aankoop) Ik heb ze zelfs nog gebeld. Het bleef en blijft stil. Ik heb het nare gevoel dat de contacten en de service NA aankoop vervagen. Hopelijk kan iemand bij de fa Wust mij af helpen van deze nare gedachte. Vergelijk ik Indumij teveel met Wust??? Dit is mijn voorlopige,eerste, ervaring Mvg

Reactie Auto Wust Dordrecht

Geachte heer Bomius, Hartelijk dank voor het invullen van de enquête en het geven van uw feedback. Uiteraard hebben wij e.e.a. uitgezocht en nagevraagd. Het blijkt dat onze receptionist u een aantal keren geprobeerd heeft te bereiken. Wij zijn blij dat we uiteindelijk e.e.a. hebben kunnen oplossen en uitvoeren. Wij hebben vernomen dat dit naar tevredenheid verlopen is. Wij hebben uw 06 nummer toegevoegd in onze systemen om de communicatie in de toekomst gemakkelijker te laten gaan. Onze excuses voor wat niet naar uw zin is gelopen en wij doen er alles aan uw klanttevredenheid voor de toekomst te waarborgen. Met vriendelijke groet, Jasmijn Kruit Klantenservice Auto Wüst

24 december 2019

Robert B.J. uit Dordrecht

  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit8
10 Auto Wust Oud Beijerland

Eerste service beurt GLE. Onderhoud goed uitgevoerd voor een aanvaardbare prijs.

23 december 2019

Wim uit Nieuwe Tonge

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
4 Auto Wust Dordrecht

Auto voor een beurt geweest en al de klachten niet opgelost. Auto niet gewassen en niet opgeladen, zeer slecht. Gelijk de laatste keer geweest.

Reactie Auto Wust Dordrecht

Geachte relatie, Hartelijk dank voor het invullen van de enquête en het geven van uw reactie. Wij vinden het erg vervelend dat het e.e.a. is misgegaan bij uw bezoek aan de werkplaats. Onze excuses daarvoor. Echter een aantal van de klachten hebben we niet kunnen traceren. Wij hebben u verzocht om samen met u mee te rijden zodat u kon aangeven wat de klachten precies zijn. U gaf aan hier geen tijd voor te hebben op dat moment. Dat begrijpen wij ook. Het is echter een stuk lastiger om klachten op te lossen wat niet geconstateerd is. Wij hopen op uw begrip daarin. Graag zouden wij de kans willen krijgen om samen met u de storingen te constateren en uiteraard op te lossen. Met als doel u weer tot een tevreden klant te krijgen. Wij vernemen graag van u of u van dit voorstel gebruik wilt maken. Wij waarderen uw mening enorm aangezien wij op deze manier kunnen werken aan punten ter verbetering daar waar nodig. Met vriendelijke groet, Jasmijn Kruit Klantenservice Auto Wüst

23 december 2019

Anjar uit Zevenbergen

  • service2
  • deskundigheid2
  • prijs/kwaliteit3
10 Auto Wust Oud Beijerland

Vriendelijke behandeling

22 december 2019

Hung uit Spijkenisse

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Auto Wust Oud Beijerland

Ik wordt altijd goed geholpen. Voor acute problemen wordt altijd meteen tijd vrijgemaakt. Men denkt mee als het gaat om dure reparaties.

22 december 2019

Wim Ligtendag uit Rotterdam

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
4 Auto Wust Hellevoetsluis

Mijn b klasse gebracht voor reparatie Wegens trillen bij optrekken tussen 80 en 100 km Tevens ook een censor en thermostaat vervangen Helemaal blij auto was gemaakt geen trillingen meer Ik kon hem weer ophalen Nog even een testritje met monteur blijkt Hij trilt nog net zo erg monteur kon ook niet vertellen wat de oorzaak dan kon zijn

Reactie Auto Wust Hellevoetsluis

Geachte relatie, Dank u wel voor het invullen van de enquête. Uiteraard hebben wij n.a.v. uw beschrijving het e.e.a. uitgezocht. Uw auto is in de afgelopen jaren alleen in 2015 bij ons in de werkplaats geweest voor reparatie. Wat er voor die tijd is gebeurt met de auto wat betreft onderhoud en/of reparatie is ons niet bekend. Wij hebben geen historie van de auto. Voor het moment hebben wij er alles aan gedaan om de trilling te proberen te achterhalen en te verhelpen. Bij het maken van de testrit met onze monteur is er bij u aangegeven dat een verdere diagnose nodig is om er achter te komen waar de trilling vandaan komt. Dit zal extra kosten met zich meebrengen. Er is door onze monteur aangeboden de uren welke hij al besteed had aan eerder onderzoek op deze eventuele kosten in mindering te brengen. Om uw auto te repareren is dus meer info en/of diagnose nodig en uw opdracht om dit op te lossen. Indien u hiervan gebruik wilt maken dan vernemen wij dat graag van u. Met vriendelijke groet, Jasmijn Kruit Klantenservice Auto Wüst

21 december 2019

Joop uit Spijkenisse

  • service6
  • deskundigheid6
  • prijs/kwaliteit4
9 Auto Wust Dordrecht

Heb enorm veel problemen gehad met mijn Mercedes C350E, maar is altijd netjes en adequaat mee omgegaan.

20 december 2019

Peter Slijkhuis uit Dordrecht

  • service9
  • deskundigheid5
  • prijs/kwaliteit5
10 Auto Wust Oud Beijerland

Prima geholpen

19 december 2019

Leo uit Ridderkerk

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit10
10 Auto Wust Oud Beijerland

Goed als altijd, zeer behulpzaam personeel.

18 december 2019

Cornelis uit Numansdorp

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Auto Wust Oud Beijerland

Goede service. Vriendelijk personeel.

18 december 2019

Loes uit 's-Gravendeel

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Auto Wust Oud Beijerland

Vooraf worden de uit te voeren werkzaamheden besproken. Voor de privé rijder is het van belang dat het kostenplaatje vooraf bekend is. Bij Auto Wüst is dit de normale gang van zaken. Ik ben er al 34 jaar klant.

18 december 2019

Nico uit Nieuwerkerk aan den IJssel

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Auto Wust Dordrecht

As usual absolute top

18 december 2019

Willem uit Dordrecht

  • service10
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit9
7 Auto Wust Dordrecht

FIJNE KERSTDAGEN EN EEN GOED NIEUWJAAR VOOR ALLE MEDEWERKERS VAN AUTO WUST.

18 december 2019

Pieter uit Schoonhoven

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit7
1 Auto Wust Oud Beijerland

Het uitgevoerde werk was prima. De telefonisch aan mij beloofde uitleg (circa 7 december j.l.) over de factuur heb ik nooit gekregen. Valt mij heel erg tegen van een serieus lijkend bedrijf

Reactie Auto Wust Oud Beijerland

Geachte relatie, Wat jammer om te lezen dat uw ervaring bij ons in de werkplaats zo is tegengevallen. In de tussentijd is er door mijn collega van de receptie contact met u opgenomen per mail om alsnog uitleg te geven en daarbij excuses dat dit niet eerder gebeurt was. Wij hebben geprobeerd in de tussentijd telefonisch contact op te nemen met u of de uitleg naar wens is gegaan en of wij nog iets voor u kunnen betekenen. Helaas is dit nog niet gelukt, maar wij zullen blijven proberen u telefonisch te bereiken. Wij doen elke dag weer ons uiterste best om onze klanttevredenheid zo hoog mogelijk te houden. Door de feedback van onze klanten kunnen wij punten ter verbetering aanbrengen daar waar nodig. Onze dank daarom voor het geven van uw feedback. Met vriendelijke groet, Jasmijn Kruit Klantenservice Auto Wüst

16 december 2019

Pieter uit Barendrecht

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit1
10 Auto Wust Dordrecht

Uitstekende service (Geholpen door Mo)

15 december 2019

w smouter uit papendrecht

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit8
8 Auto Wust Dordrecht

Goed

13 december 2019

Peter uit Dordrecht

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit5
10 Auto Wust Hellevoetsluis

Winterbanden gekocht, afspraak gemaakt voor wisselen, liep allemaal super soepel.

12 december 2019

Floor uit Rozenburg ZH

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit9
10 Auto Wust Hellevoetsluis

Werkzaamheden waren snel en goed uitgevoerd

11 december 2019

Th. F. Jansen uit Hellevoetsluis

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Auto Wust Hellevoetsluis

Goede service je wordt snel geholpen.

10 december 2019

R W v d Vliet uit Rozenburg

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Auto Wust Dordrecht

Goeie service miste alleen dat de auto niet gewassen was

9 december 2019

Michael uit Dordrecht

  • service9
  • deskundigheid7
  • prijs/kwaliteit5
10 Auto Wust Dordrecht

Goede service, op tijd geholpen, klantvriendelijk en goede communicatie.

9 december 2019

Paul uit Dordrecht

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit8
9 Auto Wust Dordrecht

Service zoals we gewend zijn bij Auto Wüst.

9 december 2019

Roy uit Fidder

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit8
10 Auto Wust Dordrecht

Afgesproken voor APK, maar toen de eerstkomende beurt er sneller aan kwam dan verwacht kon die er nog bij. Keurig binnen de tijdsafspraken klaar en weer ter beschikking. Slijtage aan ruitenwissers keurig opgemerkt en vervangen. Ik ben nu een groeiend aantal jaren klant bij Auto Wust Dordrecht, en mijn tevredenheid groeit mee!

9 december 2019

Jaap uit Ridderkerk

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
8 Auto Wust Hellevoetsluis

Zie boven

6 december 2019

Marinus uit Oostvoorne

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit8
8 Auto Wust Dordrecht

vriendelijk verholpen

4 december 2019

m.silva uit rotterdam

  • service7
  • deskundigheid7
  • prijs/kwaliteit7
9 Auto Wust Dordrecht

Prima service en vakmanschap

2 december 2019

Cor uit Heerjansdam

  • service8
  • deskundigheid10
8 Auto Wust Dordrecht

alles gewoon goed voorelkaar.

2 december 2019

Coen uit Rotterdam

  • service8
  • deskundigheid8
10 Auto Wust Dordrecht

Persoonlijke service is geweldig. En heb hier nooit een aanmerking op de werkzaamheden.

2 december 2019

frank zwanink uit ROTTERDAM

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Auto Wust Dordrecht

Super service

2 december 2019

Bas uit Sliedrecht

  • service10
  • deskundigheid10
10 Auto Wust Dordrecht

Keurig bedrijf met Robert &Mohammed als spil van de werkplaats! Goed luisterend hoor met leuke humor! Prima monteurs!

2 december 2019

Maurice uit Zoetermeer

  • service10
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit10
10 Auto Wust Dordrecht

Altijd even vriendelijke en behulpzaam. Vervangend vervoer uitstekend en alles volgens afspraak. Keurig telefoontje zodra eigen auto gereed.

2 december 2019

Stijn uit Breda

  • service10
  • deskundigheid10
8 Auto Wust Dordrecht

Na een lange aanloop,een afspraak mogen maken voor een periodieke onderhouds beurt en APK

2 december 2019

j van den heuvel uit Ridderkerk

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit8
8 Auto Wust Oud Beijerland

Correcte en accurate service

27 november 2019

Ronald uit Middelharnis

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit6
10 Auto Wust Oud Beijerland

Correct advies en afhandeling van zaken

27 november 2019

R uit Spijkenisse

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit6
10 Auto Wust Oud Beijerland

Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en ze overleggen alles met je. Het personeel denkt met je mee en legt alles begrijpelijk uit. Ik ben heel tevreden over de service en de kosten van onderhoud zijn heel schappelijk. Ik zou geen andere garage willen voor mijn Mercedes en dat ik er 20 km voor moet rijden vindt ik geen bezwaar. Vakmanschap is mij dit waard.

26 november 2019

Heidi uit Hoogvliet

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
8 Auto Wust Oud Beijerland

prima

26 november 2019

Gerrit Rijnsaard uit Strijen

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit8
5 Auto Wust Hellevoetsluis

Wij hebben meermalen gevraagd over verschillende reparatie's van diverse aard wat het probleem zou kunnen zijn en wat de kosten ongeveer zullen bedragen. Aangezien ikzelf ook een ervaren techneut ben, vond ik de constateringen erg onwaarschijnlijk en de reparatiekosten extreem hoog. Bij navraag bij andere gespecialiseerde Mercedes gargage's, bleken de oorzaken/oplossingen totaal anders en AANZIENLIJK minder duur! Zelfs een keer dat een monteur vertelde dat de reparatie, eenmaal in gang gezet, misschien wel vele duizenden euro's zou kunnen gaan kosten. Dit bleek ergens anders een pakking van 4,50 te zijn!! Het gevolg is dat wij niet meer naar de Mercedes dealer gaan! Echt het gevoel dat als je Mercedes rijd, woekerprijzen gevraagd kunnen worden! Niet dus.....

Reactie Auto Wust Hellevoetsluis

Geachte meneer Mali, Wij werken permanent aan onze klanttevredenheid en danken u daarom voor uw feedback. Voor het stellen van de juiste diagnose is een gedegen onderzoek noodzakelijk. Mogelijkheden van wat iets zou kunnen zijn vinden wij dan ook niet relevant. Onze ervaren en gediplomeerde Mercedes-Benz monteurs hebben de juiste voorgeschreven opleidingen genoten. Deze zijn erop gebaseerd de kosten voor u als klant zo laag mogelijk te houden en op een zo efficiënt mogelijke manier reparatie en/of onderhoud uit te voeren. Wij zijn hierbij niet uit op het zo hoog mogelijk maken van een nota, echter klanttevredenheid staat bij ons bovenaan. Bij het stellen van een diagnose maken wij dan ook een voorcalculatie van de verwachte kosten en vragen hiervoor toestemming. Juist onderhoud van uw auto is noodzakelijk. Het is erop gericht uw auto in optimale conditie te houden. Bij dit onderhoud staat centraal het gebruik van originele Mercedes-Benz onderdelen, daardoor behoud van Mobiliteitsgarantie en het recht op eventuele coulance regelingen. Eventuele updates en/of verbeteracties worden hierbij kosteloos uitgevoerd. Wij hopen dat deze uitleg het een en ander bij u heeft kunnen verduidelijken en danken u nogmaals voor de moeite welke u genomen heeft om de enquête in te vullen. Met vriendelijke groet, Jasmijn Kruit Klantenservice Auto Wüst

26 november 2019

Nico Mali uit Oudenhoorn

  • service5
  • deskundigheid3
  • prijs/kwaliteit1
9 Auto Wust Dordrecht

Zeer

26 november 2019

R. uit Dordrecht

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit9
9 Auto Wust Dordrecht

Paar uurtjes effe rond kijken en praatje maken en verder koffie drinken

26 november 2019

Jannie uit Alblasserdam

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit9
7 Auto Wust Hellevoetsluis

Hoewel ik alleen kwam voor winterbanden hebben ze ook mijn Adblue en olie bijgevuld.

25 november 2019

Peter uit Hellevoetsluis

  • service8
  • deskundigheid8
10 Auto Wust Dordrecht

ren wereld garage, met super personeel. Mohammed en Robert zijn wereld mensen. goud waard voor Wust

24 november 2019

Gert van Duinen uit barendrecht

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Auto Wust Oud Beijerland

Nieuwe E cabrio gekocht

23 november 2019

Adrie Plomp uit Klaaswaal

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Auto Wust Oud Beijerland

De service is goed, benadering netjes. Contact over beurt auto prima ook telefonische benadering over kosten.

23 november 2019

EA van der Elst uit Mijnsheerenland

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
8 Auto Wust Hellevoetsluis

Nieuw accu in de E350 CDI voor ca. 400,00 kan ik niet goedkoop noemen.

23 november 2019

Peter uit Oostvoorne

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit6
10 Auto Wust Dordrecht

TOP!!!!!!

22 november 2019

W.F Verweij uit Dordrecht

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Auto Wust Dordrecht

Profficieel

22 november 2019

Gerrit uit Zwijndrecht

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
5 Auto Wust Dordrecht

Bij een beurt a 750 euro zou mijn navigatie worden ge update. Daar betaalde ik 90 euro voor. Ik begrijp dat dit een service is. Maar toch verwacht je van Mercedes dat het geen probleem zou moet zijn. De mensen zijn vriendelijk, daar is niets mis mee. Maar als het bij de Mercedes garage niet lukt, ben ik blij dat ik er zelf niet aan begonnen ben.

21 november 2019

Nico uit ROTTERDAM

  • service7
  • deskundigheid6
  • prijs/kwaliteit7
10 Auto Wust Oud Beijerland

Ik rij niet voor niets ruim 100km om de auto te laten onderhouden!

20 november 2019

Otto uit Heelsum

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit8
10 Auto Wust Hellevoetsluis

Gedaan wat afgesproken is

19 november 2019

Piet uit Hellevoetsluis

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit8
8 Auto Wust Hellevoetsluis

zeer professioneel

19 november 2019

karel uit vierpolders

  • service9
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit7
10 Auto Wust Hellevoetsluis

Prima en goed geholpen.

19 november 2019

Patrick uit Spijkenisse

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit8
10 Auto Wust Hellevoetsluis

Zeer tevreden

19 november 2019

Arie-Jan uit Berkel en Rodenrijs

  • service10
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit7
5 Auto Wust Hellevoetsluis

V.w.b de schade aan mijn auto, de ingeslagen rechterruit, zou Auto Wust beter moeten anticiperen op de situatie. Er werd namelijk niet gevraagd of ik eventueel vervangend vervoer nodig had en of er een noodvoorziening aan de auto aangebracht zou moeten worden. Net als bijvoorbeeld Carglass zou Auto Wust beter moeten inspelen op dergelijke schades en af kunnen stemmen met verzekeraars. De bestelde navigatie had Auto Wust snel voorhanden en heb ik een duidelijke uitleg van het personeel gehad v.w.b de aanmelding en installatie.

Reactie Auto Wust Hellevoetsluis

Geachte relatie, Hartelijk dank voor het telefoongesprek wat wij met u mochten hebben enige tijd geleden. In dit gesprek heeft u het e.e.a. nog eens extra kunnen toelichten op uw reactie in de enquête. Wij vinden het heel vervelend wat u heeft moeten meemaken. Afspraken gemaakt door verzekeringsmaatschappijen en externe partijen resulteren soms in ongemak voor onze klanten die zaken niet bij hun vertrouwde Mercedes-Benz dealer mogen laten vervangen. Dit is per verzekeringsmaatschappij en polisvoorwaarden verschillend. Helaas moeten we hierdoor soms eerst het antwoord van een betreffende verzekeringsmaatschappij afwachten. Uiteraard nemen wij uw klacht ter harte en stellen alles in het werk om verbeterpunten aan te brengen daar waar nodig met uw klanttevredenheid als hoogste doel. Met vriendelijke groet, Jasmijn Kruit Klantenservice Auto Wüst

18 november 2019

Henk uit Brielle

  • service4
  • deskundigheid6
10 Auto Wust Dordrecht

fijn en vriendelijk personeel

18 november 2019

elly van gennip uit ZEVENBERGSCHENHOEK

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Auto Wust Dordrecht

Prima , zoals altijd !!!!!!

18 november 2019

a a van de bree uit Hardinxveld Giessendam

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
7 Auto Wust Dordrecht

Onderhoudsbeurt en auto gewassen. beleefd personeel.

18 november 2019

Wim uit Zwijndrecht

  • service7
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit7
9 Auto Wust Dordrecht

Door omstandigheden aan onze kant, gebben ze zelfs mijn auto thuisgebracht. Fantastische service

18 november 2019

Hans uit Dordrecht

  • service10
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit8
9 Auto Wust Dordrecht

fijne garage met zeer goede service

18 november 2019

bram uit Papendrecht

  • service10
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit7
10 Auto Wust Dordrecht

goede service en kennis van zaken

18 november 2019

Fred Scheers uit Dordrecht

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit6
10 Auto Wust Oud Beijerland

Wij zijn zomaar op de bonnefooi bij Wüst naar binnen gelopen. We zochten een andere auto waar we zo mee weg konen rijden. Zelf zijn we al jaren BMW rijders. En hadden dan ook een beetje een dubbel gevoel. Zo van nou ja. Laten we gewoon eens kijken. 3 uur later hadden we een auto gekocht. Super helder no nonsense en een werkelijk een prachtige auto. Onze verkoper Richard vertelde ons tijdens het rond maken van de deal. Dat een auto Verkopen 'één' is, maar wat daarna gebeurt veel belangrijker is. In de vorm van stel dat er iets niet oké is. Onze auto kreeg inderdaad een mankement. En dat werd super goed opgepakt. Ik kan niets anders zeggen dan TOP! geweldige service en alles word netjes opgelost zodat je altijd ontspannen kan sturen in je nieuwe of tweede hand Mercedes.

15 november 2019

Edwin uit Mijnsheerenland

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Auto Wust Dordrecht

Afspraken over levering en montage winterbanden met velgen prima nagekomen. Ook vloeistoffen nog even gecontroleerd.

15 november 2019

Robert P. uit Zwijndrecht

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit8
8 Auto Wust Hellevoetsluis

Prima service, Netjes ingelicht over de te verrichten werkzaamheden en de koste hiervan. Had makkelijker geweest als ik een leenauto had meegenomen. Heb ik zelf niet aan gedacht.

14 november 2019

Ruud uit Brielle

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit8
10 Auto Wust Hellevoetsluis

zie bovenstaande reactie

13 november 2019

Jasper uit Middelharnis

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
9 Auto Wust Hellevoetsluis

Kleine beurt en keuring voor een markt conform bedrag uitgevoerd. Ontvang keurig netjes. Afhalen kan tot na 17.00 wat goed past bij mijn werk en reistijd.

12 november 2019

Jan Willem uit Abvenbroek

  • service9
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit6
9 Auto Wust Hellevoetsluis

Alles wat moest gebeuren is prima en efficiënt gedaan

12 november 2019

Elly uit Oostvootne

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit8
7 Auto Wust Dordrecht

Ik was erg teleurgesteld m.b.t. een ogenschijnlijke kleine reparatie om een plastic zilverkleurig ringetje (kosten een paar euro's) dat was gebroken te vervangen. Het is blijkbaar de procedure om dan de complete versnellling's pook in zijn geheel te vervangen! In de huidige tijd waar iedereen de mond vol heeft over duurzaamheid en de veel voorkomende vaak onnodige verspilling is deze procedure aan een remake toe. Het kan toch niet de bedoeling zijn om een simpel ringetje te vervangen met een rekening van 350,00 en vindt dit dan ook niet acceptabel. Graag hoor ik welke betere optie hiervoor wordt ingevoerd

Reactie Auto Wust Dordrecht

Geachte relatie, Helaas is er op dit moment geen andere optie beschikbaar. Wij zijn wel op zoek en kijken voor u uit naar een andere mogelijkheden en willen u hier graag van op de hoogte houden. Op wat voor termijn kunnen wij u op dit moment nog niet zeggen, maar we doen ons best met als hoogste doel uw klanttevredenheid. Met vriendelijke groet, Jasmijn Kruit Klantenservice Auto Wüst

12 november 2019

Gerardus uit Dordrecht

  • service7
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit5
10 Auto Wust Dordrecht

Professionele organisatie met veel kennis

11 november 2019

Bas Bakker uit Zwijndrecht

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit9
9 Auto Wust Dordrecht

Prima service !

11 november 2019

J.J. uit Papendrecht

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit7
10 Auto Wust Dordrecht

100% oke

11 november 2019

Hans Benard uit Capelle a/d IJssel

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
8 Auto Wust Dordrecht

goed contact met werkplaats thuis- en ophaalservice negatief: B beurt en reparatie duur|

Reactie Auto Wust Dordrecht

Geachte meneer van der Dussen, Hartelijk dank voor het invullen van de enquête en de mooie cijfers welke u ons geeft voor service en deskundigheid. Wij vinden het uiteraard vervelend voor u dat er een reparatie moest plaatsvinden aan het stuurslot, dit is helaas mogelijk. Voor wat betreft reparatie en onderhoud heeft u vanaf de laatste onderhoudsbeurt 4,4 cent de kilometer inclusief BTW gereden. Dit is inclusief vervanging van 2 banden en remblokken voor en achter, welke incidenteel vervangen dienen te worden. Als officiële dealer werken wij volgens de standaarden van Mercedes-Benz. Deze zijn erop gericht uw auto in optimale conditie te houden en hebben niet de intentie u onnodig kosten te laten maken. Bij dit onderhoud staat centraal het gebruik van originele Mercedes-Benz onderdelen, daardoor behoud van Mobiliteitsgarantie en het recht op eventuele coulance regelingen. Eventuele updates en/of verbeteracties worden hierbij kosteloos uitgevoerd. Indien u het wenst willen wij u altijd extra uitleg geven hoe de specificatie van de uitgevoerde werkzaamheden is opgebouwd. Nogmaals bedanken wij u voor het geven van uw feedback. Wij zijn altijd op zoek naar punten ter verbetering daar waar nodig om zo onze klanttevredenheid zo hoog mogelijk te houden. Met vriendelijke groet, Jasmijn Kruit Klantenservice Auto Wüst

11 november 2019

Pieter uit Hendrik-Ido-Ambacht

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit6
10 Auto Wust Dordrecht

Zie vorig antwoord

11 november 2019

Mr. J. Postma uit H.I.AMBACHT

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Auto Wust Dordrecht

!

11 november 2019

Melih Kosker uit Dordrecht

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
7 Auto Wust Dordrecht

Goed

11 november 2019

J. Putter uit Vlaardingen

  • service7
  • deskundigheid7
  • prijs/kwaliteit7
10 Auto Wust Oud Beijerland

Gewoon : prima

8 november 2019

Wil uit Nieuw-Beijerland

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit6
9 Auto Wust Dordrecht

Jammer dat niet alle problemen zijn opgelost, ik zou hierover nog worden gebeld maar toto op heden ( 4 dagen verder ) nog niets.

Reactie Auto Wust Dordrecht

Geachte meneer van Duren, Allereerst bedanken wij u voor het invullen van de enquête en het geven van de mooie cijfers. Jammer om te lezen dat u nog niks gehoord heeft van onze afdeling in Dordrecht. Wij zullen er zorg voor dragen dat er vandaag nog contact met u wordt opgenomen. Onze excuses voor het ongemak. Nogmaals dank voor het geven van uw feedback. Op deze manier kunnen wij daar waar nodig punten ter verbetering aanbrengen en zo onze klanttevredenheid zo hoog mogelijk houden. Met vriendelijke groet, Jasmijn Kruit Klantenservice Auto Wüst

8 november 2019

Nico van Duren uit Rotterdam

  • service9
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit9
9 Auto Wust Dordrecht

Defecte brandstof vervangen. Duurde allemaal wat langer ivm drukte in de werkplaats en levering van de pomp.

8 november 2019

Hans Amesz uit Dordrecht

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit7
10 Auto Wust Dordrecht

Als zeer prettig.

8 november 2019

Kes uit 's-Gravendeel

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit8
8 Auto Wust Dordrecht

Helaas kan de garage daar niets aan doen, want het zijn algemene tarieven voor een eerste beurt. De service was verder prima met een leuke attentie in de auto en een gestofzuigde auto!

Reactie Auto Wust Dordrecht

Geachte meneer Albers, Hartelijk dank voor het invullen van de enquête en het geven van de 10-en voor onze service en deskundigheid. Echter op prijs/kwaliteit scoren wij een onvoldoende. De door ons uitgevoerde A-beurt met pluspakket is aanmerkelijk uitgebreider dan de veronderstelde olieverversing. Belangrijk bestanddeel van de beurt is de olie welke noodzakelijk, maar wel kostbaar is. Onderhoud is gebaseerd op kilometrage of tijd. In uw geval (omdat u niet veel kilometers rijd) is het onderhoud gebaseerd op tijd. Wij begrijpen dat dit kostbaarder is (3,55 cent de kilometer) dan op basis van kilometrage. Als officiële dealer werken wij volgens de standaarden van Mercedes-Benz. Deze zijn erop gericht uw auto in optimale conditie te houden en hebben niet de intentie u onnodig kosten te laten maken. Bij dit onderhoud staat centraal het gebruik van originele Mercedes-Benz onderdelen, daardoor behoud van Mobiliteitsgarantie en het recht op eventuele coulance regelingen. Eventuele updates en/of verbeteracties worden hierbij kosteloos uitgevoerd. Indien u het wenst zijn wij altijd bereid u graag extra uitleg te geven hoe de specificatie van de uitgevoerde werkzaamheden is opgebouwd. Nogmaals dank voor het geven van uw feedback. Wij waarderen de bevindingen van onze klanten heel erg, op deze manier kunnen wij eraan werken onze klanttevredenheid zo hoog mogelijk te houden. Met vriendelijke groet, Jasmijn Kruit Klantenservice Auto Wüst

8 november 2019

Theo Albers uit Zwijndrecht

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit4
10 Auto Wust Dordrecht

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Superservice en na de service aan de auto extra schoonmaakbeurt van binnen.

8 november 2019

Jeffrey uit Dordrecht

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Auto Wust Hellevoetsluis

Mijn ervaring m.b.t. de servicebeurten is tot op heden zeer positief.

1 november 2019

Johan uit Hellevoetsluis

  • service10
10 Auto Wust Dordrecht

Bij uitlopen van de beurt snel geholpen aan een andere auto, perfecte communicatie en goed op de hoogte gehouden van het verloop van het onderhoud.

31 oktober 2019

Barend uit Bleskensgraaf

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Auto Wust Hellevoetsluis

Het maakt niet uit of je in je huispak of camping smoking komt, je wordt altijd behandeld alsof je een driedelig pak draagt. De auto ging naar deze garage voor een trilling tijdens het rijden met onbekende oorzaak, snel gediagnosticeerd wat het probleem was en snel gerepareerd! De vervangende auto die mee kreeg was top of the line! De leasemaatschappij betaald de rekening toch, daarom is mijn ervaring des te beter!

30 oktober 2019

Sander uit Hellevoetsluis

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Auto Wust Dordrecht

Auto binnen gebracht zonder afspraak. Werd meteen naar gekeken. Volgende dag klaar en netjes gestofzuigd. Netjes thuis gebracht en volgende dag weer opgehaald. Prima service.

30 oktober 2019

Luc uit Zwijndrecht

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Auto Wust Dordrecht

Zeer tevreden. Overleg vooraf over te vervangen onderdelen. Wachten tijdens servicebeurt om auto weer mee terug te kunnen nemen. Vriendelijk personeel.

29 oktober 2019

Erwin Kamphuis uit Rotterdam

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
8 Auto Wust Dordrecht

B Onderhouds beurt .

29 oktober 2019

Arno de Groot uit Papendrecht

  • service8
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit6
6 Auto Wust Dordrecht

Mijn auto een Mercedes A moest voor de B1 beurt. Helaas moest er meer aan gedaan worden dus duurde het langer. Wel fijn dat dit direct achter de beurt aan gedaan kon worden zodat ik niet terug hoefde te komen. Maar ik ben wel teleurgesteld dat een nieuw gekochte Mercedes van 2jaar oud bij 40.000km al zoveel onderhoud en nieuwe banden nodig heeft. Een servicebeurt draaide hierdoor uit op 1100 euro wat ik erg veel vind! En daarnaast vind ik het ook uitermate teleurstellend dat je je auto niet eens even gewassen terug krijgt. Niet mercedeswaardig.

Reactie Auto Wust Dordrecht

Geachte mevrouw Metzelaar, Allereerst bedanken wij u voor het invullen van de enquête. Goed en regelmatig onderhoud is nodig voor het behoud van uw auto. Wij begrijpen dat een factuur bedrag nooit juichend ontvangen wordt, echter onderhoud is noodzakelijk. Als officiële dealer werken wij volgens de standaarden van Mercedes-Benz en de door hun bepaalde pakketprijzen. Deze zijn erop gericht uw auto in optimale conditie te houden en hebben niet de intentie u onnodig kosten te laten maken. Bij dit onderhoud staat centraal het gebruik van originele Mercedes-Benz onderdelen, daardoor behoud van Mobiliteitsgarantie en het recht op eventuele coulance regelingen. Eventuele updates en/of verbeteracties worden hierbij kosteloos uitgevoerd. Indien u uitleg wilt over onderhoud en uitgevoerde werkzaamheden en de daarop gebaseerde factuur staan wij graag tot uw beschikking. Uw totale kosten voor onderhoud bedragen over de 40.080 kilometer 1435,51 inclusief BTW. Dit komt neer op 3,58 cent per kilometer onderhoudskosten inclusief vervanging van noodzakelijke slijtage delen als de remblokken voor en 2 banden. Helaas is het op dit moment niet mogelijk om elke auto bij een werkplaats bezoek te wassen. Uiteraard zorgen wij dat uw auto netjes uitgezogen wordt en dat er als dank een kleine attentie wordt achtergelaten. Nogmaals dank voor het geven van uw feedback, wij zoeken altijd naar punten ter verbetering om onze klanttevredenheid zo hoog mogelijk te houden. Wij hopen u naar tevredenheid te hebben geholpen. Met vriendelijke groet, Jasmijn Kruit Klantenservice Auto Wüst

27 oktober 2019

Ilona uit Schiedam

  • service6
  • deskundigheid6
  • prijs/kwaliteit2
10 Auto Wust Dordrecht

Goede service, duidelijke prijsopgave. Geen verrassingen.

26 oktober 2019

Joan uit Papendrecht

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit9
2 Auto Wust Dordrecht

Ik ben ontevreden, omdat ik me persoonlijk niet gehoord voel. De auto was voor onderhoud bij Wüst, omdat ik op vakantie zou gaan naar Turkije. Navigatie zou geüpdatet worden, maar ze hebben het kaartje van de navigatie veranderd naar Europa, waardoor ik in Turkije zelf geen navigatie meer had. Hier kwam ik pas achter in Bulgarije, omdat ik ervan uit ging dat ik gewoon weer de zelfde navigatiepakket (wereld) zou krijgen, maar dan geüpdatet. Verder was ik voor reparatie bij Wüst en kreeg een vervangende auto waarvoor ik moet betalen. Ook dit snap ik niet aangezien ik mijn auto daar heb gekocht en weer daarheen breng voor reparatie. De vervangende auto zou kosteloos moeten zijn naar mijn mening. Toen ik de auto heb gebracht voor reparatie heb ik verteld wat de problemen zijn en wat er is beschadigd. Van Wüst zou ik dan verwachten dat ik mijn auto terugkrijg waarbij al deze problemen die ik heb verteld, zijn opgelost/gerepareerd. Dit was echter niet het geval.

Reactie Auto Wust Dordrecht

Geachte meneer Ayaz, Vervangend vervoer is per definitie niet gratis om de reden dat klanten die hier geen gebruik van maken toch voor de kosten opdraaien. Wel wordt hier naar redelijkheid mee omgegaan. Tevens bieden we onze klanten een haal/breng service, een vervangend vervoer in de vorm van een fiets en het laagst in kosten een smart als vervanging. Vanaf Turkije is er een aparte SD kaart nodig. U heeft aangegeven dat u voor de kaartupdate Turkije er wel in had staan. Alle onderzoeken bij ons wijzen uit dat dit niet mogelijk moet zijn en is het voor ons een raadsel hoe dit zou hebben kunnen functioneren. Wij hopen dat het contact dat u met onze receptionist van Dordrecht naar aanleiding van uw klacht naar tevredenheid verloopt. Met vriendelijke groet, Jasmijn Kruit/ Klantenservice Auto Wüst

25 oktober 2019

Ibrahim uit Papendrecht

  • service1
  • deskundigheid3
  • prijs/kwaliteit1
8 Auto Wust Oud Beijerland

Goede behandeling.

24 oktober 2019

Cornelia uit Oud-Beijerland.

  • service7
  • deskundigheid7
  • prijs/kwaliteit7
10 Auto Wust Oud Beijerland

Afspraak maken voor servicebeurt gaat heel soepel. Tijdens de service- beurt kreeg ik de melding dat er nog een update van de navigatie kon worden gegeven, hierdoor zou de auto echter wel later klaar zijn. Afgesproken om het kaartje apart te updaten en het de volgende dag op te halen. Keurig gemeld dat de auto klaar was, prijs voor beurt is redelijk. De volgende morgen opgebeld dat het navigatie kaartje klaar was, en uitleg hoe te installeren.

23 oktober 2019

Hans uit Ridderkerk

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit8
8 Auto Wust Dordrecht

is goed

23 oktober 2019

Henk uit Dordrecht

  • service8
  • deskundigheid7
  • prijs/kwaliteit5
10 Auto Wust Dordrecht

Goed

23 oktober 2019

Henk uit Lepelstaat

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
9 Auto Wust Hellevoetsluis

Auto voor grote beurt gebracht. Medewerkster wist wat er extra moest gebeuren en herhaalde dat nog een keer. Toen auto gereed was lag factuur klaar en ook de documenten voor de verlengde garantie. Wat mij opvalt is dat de auto niet even wordt gewassen na de beurt. Waarschijnlijk is dat policy omdat het nog nooit gebeurd is. Ik heb ook gevraagd mij op de hoogte te houden als er een aanbieding van Garmin weer is voor mijn navigatie. Nu een update kopen was ruim Euro 200,00. Wacht op een aanbieding.

22 oktober 2019

Robert de Ridder uit Bussum

  • service8
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
8 Auto Wust Hellevoetsluis

Onverwacht een lekke band Direct zonder afspraak naar de garage gereden en binnen het uur weer met een nieuwe band op pad ! Helemaal top !

22 oktober 2019

Simone uit Biert

  • service8
  • deskundigheid8
9 Auto Wust Dordrecht

Aardige en goede mensen, zijn altijd bereid om mee te denken en of te helpen. Ook wegbrengen en of ophalen is geen enkel probleem en wordt met de grootste vriendelijkheid gedaan.

22 oktober 2019

Rien uit Vlaardingen

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit9
10 Auto Wust Oud Beijerland

zoals altijd uitstekend geholpen

21 oktober 2019

Leo uit OUD-BEIJERLAND

  • service10
  • deskundigheid10
10 Auto Wust Oud Beijerland

Top

21 oktober 2019

Stephan uit Numansdorp

  • service10
  • deskundigheid10
10 Auto Wust Oud Beijerland

Zowel van de afspraak als het resultaat van de te gedane werkzaamheden ben ik zeer tevreden.

21 oktober 2019

FJP uit Oud-Beijerland

10 Auto Wust Dordrecht

Zoals gebruikelijk prima service en warme ontvangst

21 oktober 2019

Joop uit Zwijndrecht

  • service10
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit9
8 Auto Wust Dordrecht

Zie boven

21 oktober 2019

Perry uit Dordrecht

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit6
10 Auto Wust Oud Beijerland

Zelf ben ik al ettelijke jaren klant bij Auto Wüst en ik zou niet weten hoe een ander autobedrijf deze garage in service en klantgerichtheid weet te overtreffen.

16 oktober 2019

Jan Nijhuis uit Numansdorp

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Auto Wust Oud Beijerland

Wij worden altijd prettig geholpen bij Auto Wüst.

16 oktober 2019

Hugo de Heus uit MIJNSHEERENLAND

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit9
10 Auto Wust Oud Beijerland

Een hele goede service Heel fijne mensen Goede ontvangst Prima nazorg

16 oktober 2019

J.drenth uit Heijningen

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
8 Auto Wust Oud Beijerland

Doordat wij al vele jaren goede ervaringen hadden met garage Wust zijn wij opnieuw teruggekomen bij deze vertrouwde garage, wij hebben goede gesprekken gehad, en dit alles gaf ons weer een vertrouwd gevoel, het resultaat was na enige dagen dat wij overeenstemming kregen tot een nieuwe aankoop voor een prachtige occasion mercedes GLA. Het vertrouwde gevoel werd opnieuw bevestigd, omdat het bij garage Wust niets uitmaakt of je een occasion koopt of een gloednieuwe dure mercedes, zelfs tot in de kleinste details wordt je geholpen door een monteur of verkopers van de mercedes zelf.

16 oktober 2019

Anny en Karel uit Heinenoord

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit8
10 Auto Wust Dordrecht

Super ontvangst werkplaats balie.... Hier weten ze nog wat service-klantvriendelijkheid betekend.

16 oktober 2019

Clay Brandes uit Dordrecht

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
9 Auto Wust Dordrecht

Klantvriendelijk, goede service, issue snel opgelost.

16 oktober 2019

Edwin uit Korzilius

  • service10
  • deskundigheid9
10 Auto Wust Dordrecht

Vakkundig en servicegericht op een klasse niveau

16 oktober 2019

Osman uit Dordrecht

  • service10
  • deskundigheid10
9 Auto Wust Dordrecht

Gewoon goed en duidelijk

16 oktober 2019

Chris Bos uit SINT MAARTEN

  • service10
  • deskundigheid10
10 Auto Wust Dordrecht

Ondanks dat ik geen werkplaats afspraak had gemaakt, werden de werkzaamheden toch uitgevoerd. Aangezien de APK binnen afzienbare tijd moest plaatsvinden werd dit ook direct uitgevoerd zodat een tweede garagebezoek niet meer nodig was.

16 oktober 2019

Bas uit van Hees

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Auto Wust Dordrecht

Na even een uitstapje naar een andere MB dealer weer gewoon terug bij jullie. Zeer te reden en een goede service.

16 oktober 2019

Andre uit Dirksland

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit7
10 Auto Wust Dordrecht

Deskundige mensen die alles goed regelen voor de klant.

16 oktober 2019

Leo uit Waalwijk

  • service10
  • deskundigheid10
9 Auto Wust Dordrecht

Al jaren zonder problemen de problemen opgelost. Een klein probleem is er wel. Mijn goede adres is als volgt: R.F.Ploegaert Elzenlaan 9 3319 XA Dordrecht.

16 oktober 2019

R.F.Ploegaert uit Dordrecht

  • service10
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit9
8 Auto Wust Dordrecht

Nieuwe bougies vind ik wel vrij snel...

16 oktober 2019

Adrianus Boers uit Oud-Alblas

  • service8
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit6
9 Auto Wust Dordrecht

Zowel het telefonisch contact als wel daarna het persoonlijk contact ervaar ik als zeer professioneel. Ook de haal en breng service kwam mij deze keer goed uit. Voor de rest ziet de auto na het bezoek aan de werkplaats er altijd schoon uit.

16 oktober 2019

Wim Assmann uit Zwijndrecht

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit6
8 Auto Wust Hellevoetsluis

Auto was op tijd klaar voor een beurt, netjes gebeld wanneer mijn auto klaar was. Alleen jammer dat mijn auto niet gewassen was na de beurt, dit ben ik altijd bij andere merken gewend geweest. Met de vorige beurt heb ik dit ook gemeld, het antwoord dat ik toen kreeg (in de winter) dat het te koud was ivm vorst. Nu was het mooi weer en viel het mij nu een beetje tegen dat mijn auto niet gewassen was. Hij was trouwens we mooi schoon van binnen!

9 oktober 2019

A van Cappellen uit Oostvoorne

  • service10
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit8
8 Auto Wust Hellevoetsluis

Goed bedrijf.

8 oktober 2019

W.A uit Burghhaamstede

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit8
7 Auto Wust Hellevoetsluis

goede ervaring

8 oktober 2019

Cornelis uit STELLENDAM

  • service8
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit7
8 Auto Wust Oud Beijerland

zie boven

7 oktober 2019

han van der graa uit mijnsheerenland

  • service8
  • deskundigheid10
10 Auto Wust Oud Beijerland

Ben hier terecht gekomen omdat ik bij een andere Mercedes dealer niet zo tevreden was. Ik vind deze zaak helemaal top . Je wordt hier zeer prettig geholpen. Personeel erg vriendelijk en zorgen ook nog goed voor de inwendige mens. Ik zeg jullie hebben er een klant bij.

6 oktober 2019

Mieke Bossers uit Ridderkerk

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Auto Wust Hellevoetsluis

De onderhoud beurt duidelijk iets langer, dus ik weet netjes thuis gebracht en opgehaald

3 oktober 2019

Pim uit Hellvoetsluis

  • service10
  • deskundigheid10
10 Auto Wust Oud Beijerland

Ik was er iets na sluitingstijd maar werd nog heel netjes en vriendelijk geholpen.

2 oktober 2019

Piet uit S Gravendeel

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit9
7 Auto Wust Hellevoetsluis

prima service , vriendelijke en deskundige medewerker. Voor een eerste beurt redelijk aan de prijs voor nog geen uurtje werk.

2 oktober 2019

Ronald uit Hellevoetsluis

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit7
9 Auto Wust Hellevoetsluis

om half negen de auto gebracht voor A service beurt en om kwart over elf al bericht ontvangen dat de auto opgehaald kon worden.

29 september 2019

Jaap Vervloet uit Oude Tonge

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit9
10 Auto Wust Oud Beijerland

Als je er al 29 jaar over de vloer komt dan zit het wel goed.

28 september 2019

adriaantje Bost- uit Rhoon

  • service9
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit8
7 Auto Wust Hellevoetsluis

Goed en snel beholpen

27 september 2019

Maart uit Goedeteede

  • service7
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit8
10 Auto Wust Hellevoetsluis

Een verplicht veld is niet uitnodigend en wordt ervaren als dwang

27 september 2019

Nico krul uit Rozenburg

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
9 Auto Wust Hellevoetsluis

heb totaal geen opmerking op enig onderdeel tijdens mijn bezoek

27 september 2019

Ron uit Oostvoorne

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit8
8 Auto Wust Oud Beijerland

Goed te woord gestaan en deskundig geholpen

24 september 2019

Janette uit Mijnshrenland

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Auto Wust Dordrecht

Hoewel ik maar een enkele keer in de garage kom, is mijn ervaring altijd prima. Met Mohammed van de receptie kan ik altijd prima afspraken maken.

24 september 2019

Pieter Kegel uit Dordrecht

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit7
8 Auto Wust Dordrecht

Houden zich aan de afspraken op tijd is ook wel belangrijk

20 september 2019

Marja Metzelaar uit Schiedam

  • service6
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit6
7 Auto Wust Oud Beijerland

weinig over te zeggen, zie omschrijving van bovenstaande

19 september 2019

Ron uit Oud-Beijerland

  • service7
  • deskundigheid7
  • prijs/kwaliteit7
10 Auto Wust Oud Beijerland

Zeer goed.

19 september 2019

Frans uit Slotboom

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Auto Wust Dordrecht

Zo wel de verkoper afdeling en de werkplaats zijn wij tot nu toe netjes te woord gestaan en gast vrij ontvangen en de servies van de werkplaats is tot nu toe top

19 september 2019

Anja uit s-Gravendeel

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Auto Wust Oud Beijerland

Uitstekend

16 september 2019

D Odink uit Spijkenisse

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Auto Wust Oud Beijerland

Goede ervaring

15 september 2019

Therese uit Oud-Beijerland

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
9 Auto Wust Hellevoetsluis

goed contact voor afspraak maken beurt auto netjes terug van de beurt goede info ivm mogelijkheden van de nieuwe items

15 september 2019

aad uit hellevoetsluis

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit8
10 Auto Wust Dordrecht

Positief

15 september 2019

Renske uit Ridderkerk

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit7
10 Auto Wust Dordrecht

Gewoon goed

15 september 2019

Jaap uit Ridderkerk

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit8
10 Auto Wust Dordrecht

Mijn ervaring met Auto Wust is al jaren Prima staan altijd voor je klaar.

13 september 2019

Rob uit Ridderkerk

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Auto Wust Hellevoetsluis

Ik ben dik tevreden over de service van Wust

12 september 2019

F.M.M.Biesheuvel uit Doesburg

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
6 Auto Wust Oud Beijerland

Stipt, correct en klantvriendelijk. Zou wel verwachten dat ze bij een beurt je auto snel stofzuigen/wassen wat ik gewend was bij BMW en mijn vorige MB bij een andere dealer.

Reactie Auto Wust Oud Beijerland

Geachte relatie, Zoals afgesproken hebben wij het e.e.a. nagevraagd in de werkplaats wat betreft uw opmerkingen over het wassen en stofzuigen van de auto. Het is gebruikelijk dat alle auto's gestofzuigd worden. Wij vinden het dan ook spijtig dat u dit niet zo ervaren heeft. Onze excuses daarvoor. Zoveel als mogelijk is wassen wij de auto's, mits de weersomstandigheden dit toelaten. Meestal lukt dit, helaas niet altijd. Wij doen altijd ons uiterste best om onze klanttevredenheid zo hoog mogelijk te houden en danken u daarom ook voor uw feedback. Op deze manier kunnen wij daar waar nodig punten ter verbetering aanbrengen. Met vriendelijke groet, Jasmijn Kruit Klantenservice Auto Wüst

11 september 2019

Rob uit Rotetrdam

  • service8
  • deskundigheid8
  • prijs/kwaliteit6
7 Auto Wust Dordrecht

mijn ervaring is goed .

11 september 2019

rob v gent uit barendrecht

  • service9
  • deskundigheid7
  • prijs/kwaliteit7
10 Auto Wust Dordrecht

100%

11 september 2019

Willem uit Hellevoetsluis

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
8 Auto Wust Dordrecht

Correct en goed geholpen

11 september 2019

Jan uit Zwijndrecht

  • service8
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit7
10 Auto Wust Oud Beijerland

vriendelijke ontvangst, goede vervangende auto en duidelijke informatie wat er aan de auto gedaan moet worden.

10 september 2019

Jan uit Zuidland

  • service9
  • deskundigheid9
  • prijs/kwaliteit8
8 Auto Wust Hellevoetsluis

geholpen op juiste tijd en binnen de afgesproken tijd was de auto klaar.

10 september 2019

Rik uit Rotterdam

  • service8
  • deskundigheid8
10 Auto Wust Hellevoetsluis

Zijn er voor de lol gaan kijken !! En met een mooie nieuwe glc maar buiten gegaan . Super fijn geholpen door Niels en een goede uitleg en aflevering gehad van een andere verkoper ... Niels nogmaals bedankt

10 september 2019

Leendert uit Hellevoetsluis

  • deskundigheid10
8 Auto Wust Hellevoetsluis

Goed ontvangst, telefoon bij klaar zijn van de auto.

10 september 2019

Elise uit Oostvoorne

  • service8
  • deskundigheid8
7 Auto Wust Hellevoetsluis

Alles was prima in ordevalleen duurde het wat langer dan afgesproken was! Het was een eerste onderhoudsbeurt.

10 september 2019

C.A de Baan uit Den Bommel

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Auto Wust Dordrecht

Prima

10 september 2019

Hans uit Gravendeel

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit8
10 Auto Wust Dordrecht

Goed geholpen en aandachtspunten opgelost

10 september 2019

Ad uit Hendrik-Ido-Ambacht

  • service10
  • deskundigheid10
  • prijs/kwaliteit10
10 Auto Wust Hellevoetsluis

Goede service staan altijd voor mij klaar

5 augustus 2019

Marja de Vrijer uit HELLEVOETSLUIS

8 Auto Wust Hellevoetsluis

In principe goed, echter ben ik van mening dat een auto uit het hogere prijssegment bij het ophalen na een beurt gewassen zou moeten zijn, hetgeen niet is gebeurd. Daarbij was de service interval niet teruggezet en moest ik dus apart terug naar de garage.

Reactie Auto Wust Hellevoetsluis

Geachte meneer Bleker, Hartelijk dank voor het invullen van de enquête en de ruim voldoendes welke wij scoren. Op dit moment is een wasstraat helaas niet realistisch haalbaar op onze vestiging Hellevoetsluis. Wij hopen op uw begrip hierin. Uiteraard zorgen wij dat uw auto netjes uitgezogen wordt en dat er als dank een kleine attentie wordt achtergelaten. Onze welgemeende excuses dat de interval niet is terug gezet tijdens uw bezoek. Wij begrijpen dat dit tot enig ongemak heeft geleid. Wij zijn blij met uw feedback, aangezien wij klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan. Nogmaals onze dank daarvoor. Op deze manier kunnen wij daar waar nodig punten ter verbetering aanbrengen. Met vriendelijke groet, Jasmijn Kruit Klantenservice Auto Wüst

8 juli 2019

Hans Bleker uit Brielle

1 Auto Wust Hellevoetsluis

Na 2 keer bellen niet terug gebeld. Reactie... Zelf nog maar eens gebeld...... Sorry de werkplaats is dicht. Zeg dat gelijk. Slechte service

Reactie Auto Wust Hellevoetsluis

Geachte relatie, Wij betreuren ten zeerste uw zeer negatieve ervaring met ons bedrijf. Al onze medewerkers hebben onze klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en hebben nooit de intentie om slechte service te bieden. Wij zijn continue op zoek om onze service en klantvriendelijkheid te verbeteren en daarom danken wij u voor uw feedback. Met vriendelijke groet, Jasmijn Kruit Klantenservice Auto Wüst

6 juli 2019

Spiekertje uit

9 Auto Wust Hellevoetsluis

behulpzaam, vriendelijk personeel.

6 juli 2019

Alan poole uit Oostvoorne

9 Auto Wust Hellevoetsluis

Goed bedrijf, prima service en klant staat nog centraal.

5 juli 2019

cor den boer uit oostvoorne

10 Auto Wust Hellevoetsluis

Onderhouds beurt goed geregeld. Update navigatie gebeurd achteraf maar was verkeerd gefactureerd. Gecorrigeerd zonder probleem. Mercedes Me app werkt nog steeds niet, ik kom nog een keer langs.

5 juli 2019

John Marshall uit Oostvoorne

8 Auto Wust Hellevoetsluis

Uitstekende service en goede communicatie.

1 juli 2019

anoniem uit

9 Auto Wust Hellevoetsluis

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

1 juli 2019

Peter Bronsgeest uit Spijkenisse

8 Auto Wust Hellevoetsluis

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

1 juli 2019

Michal Lentze uit Den Haag

8 Auto Wust Hellevoetsluis

Heel lang klant voor zowel nieuwe auto\'s als de service activiteiten. Snelheid van handelen voor de service activiteiten is zeer goed.

1 juli 2019

Gerrit Huisman uit Hellevoetsluis

8 Auto Wust Hellevoetsluis

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

1 juli 2019

R Kap uit Hellevoetsluis

10 Auto Wust Hellevoetsluis

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

1 juli 2019

Han van Dommelen uit Zwartewaal

8 Auto Wust Hellevoetsluis

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

1 juli 2019

p.l. pols uit rozenburg

10 Auto Wust Hellevoetsluis

Zoals altijd, deskundig en vriendelijk.

25 juni 2019

M.C. Kok uit Hellevoetsluis

9 Auto Wust Hellevoetsluis

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

23 juni 2019

Erwin Nederlof uit Hellevoetsluis

8 Auto Wust Hellevoetsluis

Goede service, jammer genoeg niet de banden op voorraad waardoor ik nog een keer terug moest. Maar het is ook bijna niet mogelijk om alle maten banden op voorraad te hebben.

Reactie Auto Wust Hellevoetsluis

Geachte meneer de Lely, Allereerst bedanken wij u voor het invullen van de enquête en de mooie cijfers welke u onze service en deskundigheid geeft. Voor de prijs/kwaliteit echter scoren wij een onvoldoende. Uiteraard hebben wij e.e.a. nagekeken voor u. Het grootste gedeelte van de nota zijn de banden. Uw auto is voorzien van een AMG pakket en daarbij 19 inch lichtmetalen velgen. Dit zorgt ervoor dat de banden onder de auto kostbaar zijn. Wat betreft de prijs voor onderhoud, dit zijn vaste pakketprijzen waar wij mee werken bepaald door Mercedes-Benz zelf. Passend onderhoud is dan ook noodzakelijk voor het behoud van uw auto en wij hebben nooit de intentie u op onnodige kosten te jagen. Indien u in het vervolg extra uitleg wenst van de nota kunt u zich uiteraard te alle tijden wenden tot de receptionist van de werkplaats. Hij/zij zal u graag uitleg geven hoe de specificatie van de uitgevoerde werkzaamheden is opgebouwd. Tot slot danken wij u nogmaals voor het invullen van de enquête en wensen u nog een prettige dag. Met vriendelijke groet, Jasmijn Kruit Klantenservice Auto Wüst

19 juni 2019

Sander de Lely uit Maassluis

9 Auto Wust Hellevoetsluis

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

19 juni 2019

h rook uit bergschenhoek

10 Auto Wust Hellevoetsluis

Top bedrijf

17 juni 2019

Rob uit Braacx

9 Auto Wust Hellevoetsluis

Prima bedrijf, ontspannen sfeer en vriendelijk contact met verkoop, werkplaats receptie en monteurs

8 juni 2019

anoniem uit

10 Auto Wust Hellevoetsluis

Wij hebben afgelopen vrijdag onze nieuwe B mogen halen bij Loic,hij heeft ons van begint tot het afleveren prima geholpen,de 1e 350 km zitten erop en het rijd anders als de andere B , ook de stikkers aan de zijkant zijn apart geworden mede dankzij Wust. over 2 weken op vakantie dan gaan we Km maken maar heb er alle vertrouwen is

8 juni 2019

Johan reurich uit spijkenisse

9 Auto Wust Hellevoetsluis

Voor mijn auto uit 2003 , 25-LX-GH 2x een reparatie laten uitvoeren. De eerste keer voor aanlopen cabriokap, de tweede keer voor kopot mechanisme rechter achterruit. Bij de eerste keer op afspraak aangekomen bleek er een verkeerd onderdeel te zijn besteld, onverrichterzake terug. Bij volgende reparatie gedeeltelijk hersteld. Ben zeer goed geinformeerd door de monteur a.d.v. zijn gegevens. Positief en zeer sympathiek vind ik dat bij beide reparatie s de extra uurkosten niet zijn berekend, dit maakt het voor mij als particuliere rijder van mijn liefhebbers auto aantrekkelijk om bij Wust klant te blijven. Heb al prijsopvraag gedaan wat een grote beurt kost. Door deze handelswijze van Wust Hellevoetsluis houden ze waarschijnlijk een klant binnenboord! Had eerste keer het gevoel dat ik \" hier niet hoorde\" heb indruk dat er alleen aandacht zou zijn voor de nieuwe en jong gebruikte markt. In de praktijk viel dit mee. Nog iets opvallends: met mijn andere auto( Toyota Prius) gaan de deuren van de dealer automatisch open, bij een Mercedesdealer gaat dit verbazend ouderwets met een simpele draaideur! Heel opvallend. Verder zeer tevreden, vriendelijk personeel die graag \" een lekker bakkie koffie\" presenteert. Ook fijn: goed vervangend vervoer gehad, geen afdankertjes.

5 juni 2019

Rien Looij uit Ouddorp

10 Auto Wust Hellevoetsluis

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

4 juni 2019

T Derman uit Rotterdam

8 Auto Wust Hellevoetsluis

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

4 juni 2019

K Toet uit Spijkenisse

4 Auto Wust Hellevoetsluis

Voor mercedes wat anders voor gesteld voor de eerste garantie service a beurt met wat aan merkingen waar kosten werden gerekend welke niet niet op gelost zijn

Reactie Auto Wust Hellevoetsluis

Geachte meneer Jordens, Zoals eerder aangegeven zouden wij nog terug komen op uw aanmerkingen wat betreft uw bezoek aan onze werkplaats. Wij vinden het uiteraard jammer dat u dit bezoek als negatief heeft ervaren. Ten tijden van uw werkplaatsbezoek bleek dat de auto uitgebalanceerd moest worden. Uitbalanceren van banden valt helaas niet onder garantie vandaar dat onze collega deze kosten heeft doorberekend aan u. Tijdens dit bezoek gaf u aan dat u teleurgesteld was dat de auto geen update had voor 2019/2020. De auto is van 29-12-2017 en kan dan ook niet een update hebben gehad voor deze jaren. De update bestond toen nog niet. Om u enigszins tegemoet te komen hebben wij uit coulance u een extra korting op al een aanbieding van de navigatie gegeven van 50%. Het is uiteraard vervelend voor u dat het probleem nog niet verholpen is. Daarom zal onze collega contact met u opnemen om een afspraak te maken om te kijken of wij het probleem voor u alsnog kunnen oplossen. Wij zullen hiervoor ons uiterste best doen zodat wij u als klant tevreden kunnen krijgen en houden. Met vriendelijke groet, Jasmijn Kruit

4 juni 2019

G Jordens uit Hoogvliet

8 Auto Wust Hellevoetsluis

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

4 juni 2019

Udo Hey uit Rozenburg

10 Auto Wust Hellevoetsluis

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

26 mei 2019

Annemarie Nagtegaal uit Hellevoetsluis

5 Auto Wust Hellevoetsluis

A beurt ruitenwissers vervangen die niet versleten waren belachelijk duur voor kleine beurt

Reactie Auto Wust Hellevoetsluis

Geachte meneer Driesens, Zoals beloofd hebben wij het e.e.a. voor u uitgezocht omtrent uw reactie in deze enquête. Goed en regelmatig onderhoud is nodig voor het behoud van uw auto. In een jaar heeft u iets meer dan 18.000 km gereden. Dit betekent 2,01 cent inclusief BTW per kilometer onderhoudskosten. De ruitenwisserbladen vervangen horen niet standaard bij onderhoud, maar worden niet vervangen als dat niet nodig is. Wij begrijpen dat een factuur bedrag nooit juichend ontvangen wordt, echter onderhoud is noodzakelijk Als officiële dealer werken wij volgens de standaarden van Mercedes-Benz en de door hun bepaalde pakketprijzen. Deze zijn erop gericht uw auto in optimale conditie te houden en hebben niet de intentie u onnodig kosten te laten maken. Bij dit onderhoud staat centraal het gebruik van originele Mercedes-Benz onderdelen, daardoor behoud van Mobiliteitsgarantie en het recht op eventuele coulance regelingen. Eventuele updates en/of verbeteracties worden hierbij kosteloos uitgevoerd. Indien u uitleg wilt over onderhoud en uitgevoerde werkzaamheden en de daarop gebaseerde factuur staan wij graag tot uw beschikking. Nogmaals dank voor het geven van uw feedback en wij hopen u naar tevredenheid te hebben geholpen. Met vriendelijke groet, Jasmijn Kruit Klantenservice Auto Wüst

24 mei 2019

Roland Driesens uit Zuidland

8 Auto Wust Hellevoetsluis

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

22 mei 2019

Ron Ewald uit Rockanje

9 Auto Wust Hellevoetsluis

prima bedrijf. je wordt er goed ontvangen en te woord gestaan. Er wordt naar een oplossing gezocht en die wordt ook gevonden

20 mei 2019

peter van woerkom uit rockanje

9 Auto Wust Hellevoetsluis

Erg goed

16 mei 2019

Patrick van Woudenberg uit Hellevoetsluis

8 Auto Wust Hellevoetsluis

Prima , snel en accuraat!

14 mei 2019

J.J. Juch uit Papendrecht

10 Auto Wust Hellevoetsluis

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

14 mei 2019

Ad Roox uit Stellendam

8 Auto Wust Hellevoetsluis

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

14 mei 2019

anoniem uit

9 Auto Wust Hellevoetsluis

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

11 mei 2019

Patrick Frijmuth uit Spijkenisse

6 Auto Wust Hellevoetsluis

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

11 mei 2019

Hans Korrmans uit Zuidland

9 Auto Wust Oud Beijerland

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

8 mei 2019

Patricia Van de Erve uit Rhoon

10 Auto Wust Oud Beijerland

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

7 mei 2019

Joke Van Belle uit Numansdorp

10 Auto Wust Oud Beijerland

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

7 mei 2019

carla van der hoek uit heinenoord

10 Auto Wust Hellevoetsluis

Alle medewerkers zijn altijd zeer correct en vriendelijk! En goede service!

7 mei 2019

Sannie van der Reijden uit Hellevoetsluis

8 Auto Wust Hellevoetsluis

Auto Wust is een fijn bedrijf met een prima/ uitstekende service. Helaas zijn de onderhouds prijzen erg hoog en dat is natuurlijk jammer.

7 mei 2019

Marjan Baijer uit Oude Tonge

9 Auto Wust Hellevoetsluis

Voor bandenwissel, beurten of andere zaken kan ik snel en efficient een afspraak regelen. Wat gebeuren moet gebeurt snel en deskundig. En ik heb tot nu geen problemen met de auto gehad. Bovendien wordt ik vriendelijk en gastvrij ontvangen

7 mei 2019

Elly Christ-Hazelhof uit Oostvoorne

9 Auto Wust Oud Beijerland

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

1 mei 2019

anoniem uit

6 Auto Wust Oud Beijerland

Begin 2019 een E320 uit 2003 gekocht bij Wust Oud Beijerland. Vanaf het moment van aankoop continu storingen. Elke week wel weer een nieuwe terwijl mij bij de aankoop verzekerd werd dat dit bij deze auto niet het geval zou zijn. Je koopt een 2e hands bij ons en dus is hij voorzien van alle updates waardoor daar geen problemen door ontstaan. Niet dus!!! Alles wordt wel gemaakt...maar plezier en vertrouwen in de auto is er niet. Continu terug naar de garage...Wel een mooie leenwagen mee...Die het natuurlijk wel doet. Van de week kon ik niet starten.. later viel de cruisecontrol uit. Mail hierover gestuurd..maar tot op heden geen reactie. Mail is wel gelezen. Heb niet het idee dat ik serieus word genomen maar als zeikerd word gezien. Mij is verzekerd dat wanneer de storingen niet verholpen kunnen worden de auto wordt teruggenomen..Maar deze uitspraak is gedaan door een verkoper die dit niet mocht zeggen. Ik zit opgescheept met een auto waar ik nul komma nul vertrouwen in heb....Op naar de volgende storingen...Koop geen oudere auto daar of een voor Wust een goedkopere auto.

30 april 2019

Georges Vermaak uit Spijkenisse

9 Auto Wust Hellevoetsluis

Prima sevice, echter omdat ik het oliefilter niet op de toegestuurde factuur heb zien staan, maar wel om een wissel gevraagd heb, weet ik niet of deze daadwerkelijk tijdens de oliewissel vervangen is. ik ga er vanuit dat het gebruikelijk is dat deze gelijk met de olie vervangen wordt.

Reactie Auto Wust Hellevoetsluis

Geachte meneer van Ast, Allereerst bedanken wij u voor het invullen van de enquête en de mooie cijfers welke u ons geeft. Uiteraard hebben wij navraag gedaan wat betreft het oliefilter. Deze is inderdaad vervangen alleen dit staat niet specifiek vermeld op de factuur. Onze excuses voor deze onduidelijkheid. Indien u bij een volgend bezoek vragen heeft over de uitgevoerde werkzaamheden en de daarop gebaseerde factuur kunt u zich altijd wenden tot onze receptionist van de werkplaats. Zij zal u ten alle tijden uitleg geven hoe de factuur is opgebouwd. Nogmaals bedanken wij u voor het geven van uw feedback. Op deze manier kunnen wij blijven werken aan onze klanttevredenheid en punten ter verbetering aanbrengen daar waar nodig. Met vriendelijke groet, Jasmijn Kruit Klantenservice Auto Wüst

30 april 2019

Adri van Ast uit Melissant

8 Auto Wust Oud Beijerland

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

29 april 2019

Gerrit Fase uit Oud Beijerland

8 Auto Wust Oud Beijerland

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

29 april 2019

anoniem uit

8 Auto Wust Oud Beijerland

Prima word snel geholpenWüst ga zo door

29 april 2019

Annie Kamp uit Heinenoord

10 Auto Wust Oud Beijerland

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

29 april 2019

Cor Water uit Bergen op zoo.

8 Auto Wust Hellevoetsluis

Uitgevoerde Tech Service is goed maar vriendelijkheid bij de receptie mag beter. Voorheen was dit een stuk beter.

24 april 2019

Willem Gierveld uit Rockanje

10 Auto Wust Hellevoetsluis

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

24 april 2019

w de vries uit rozenburg

9 Auto Wust Oud Beijerland

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

20 april 2019

Cees van Vliet Zanen uit ROTTERDAM

8 Auto Wust Oud Beijerland

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

18 april 2019

Anita Van der Leer uit Oud-Beijerland

10 Auto Wust Oud Beijerland

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

17 april 2019

Jan (J.P.) Vrakking uit Oud-Beijerland

9 Auto Wust Oud Beijerland

Snelle service met super kwaliteit.

17 april 2019

Leen Stofbergen uit 2661 DX Bergschenhoek

10 Auto Wust Oud Beijerland

Vervangende auto aangeboden.Communicatie uitstekend.Afspraken zijn nagekomen.

17 april 2019

Jan Blok uit Mijnsheerenland

9 Auto Wust Oud Beijerland

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

17 april 2019

Jos Verver uit Krimp een ad IJssel

8 Auto Wust Oud Beijerland

Goede, snelle, deskundige servicebeurt B inclusief 1e APK gekregen. Gemiste kans van het bedrijf om mijn auto van een Wüst kentekenhouder te voorzien.

Reactie Auto Wust Oud Beijerland

Geachte meneer Visser, Wij bedanken u voor het invullen van de enquête en de mooie cijfers welke u ons geeft. De kentekenhouders welke wij gebruiken hebben geen Auto Wüst logo en zijn enkel zwart. Als reclame gebruiken wij een kleine sticker welke aan de achterzijde van de auto wordt geplakt. Echter doen wij dit nooit uit onszelf, maar altijd in overleg met de klant. Indien u dit wenst kunt u dit de volgende keer aangeven bij uw bezoek aan de werkplaats. Nogmaals bedanken wij u dat u de moeite heeft genomen om de enquête voor ons in te vullen. Wij waarderen dit enorm. Met vriendelijke groet, Jasmijn Hegi Klantenservice Auto Wüst

17 april 2019

dennis visser uit NUMANSDORP

7 Auto Wust Hellevoetsluis

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

17 april 2019

anoniem uit

8 Auto Wust Oud Beijerland

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

16 april 2019

Rob Meijer uit Oud Beijerland

8 Auto Wust Oud Beijerland

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

16 april 2019

anoniem uit

10 Auto Wust Oud Beijerland

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

16 april 2019

Hans Waals uit Wassenaar

10 Auto Wust Oud Beijerland

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

16 april 2019

Jan Nieuwland uit Ouderkerk ad ijssel

9 Auto Wust Hellevoetsluis

Kan niet beter

16 april 2019

Henk Noels uit Spijkenisse

6 Auto Wust Hellevoetsluis

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

Reactie Auto Wust Hellevoetsluis

Geachte meneer van Wijck, Allereerst bedanken wij u voor het invullen van de enquête. Echter op het punt wat betreft de service scoren wij een onvoldoende. Uiteraard zullen wij dit verder in behandeling nemen en hierover op korte termijn contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Jasmijn Hegi Klantenservice Auto Wüst

16 april 2019

Reinier van Wijck uit HELLEVOETSLUIS

9 Auto Wust Hellevoetsluis

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

16 april 2019

p.a.e.a. snijder uit Nieuwe-Tonge

5 Auto Wust Hellevoetsluis

Had schade aan auto, bij aanleveren en ophalen werd er min aandacht besteed aan probleem. Kreeg de sleutel en klaar. Dame stond alleen aan balie, was ook nog druk. Kreeg ook nog factuur van brandstof, ongegrond.

Reactie Auto Wust Hellevoetsluis

Geachte meneer Bovenkamp, Wij bedanken u voor het gesprek dat Marcel Wüst met u heeft mogen hebben. Het spijt ons dat dit keer uw bezoek aan onze werkplaats niet helemaal naar wens is gegaan. Wij doen er alles aan om onze klanttevredenheid zo hoog mogelijk te houden. Daarom waarderen wij uw feedback zowel in de enquête als in het gesprek met Marcel Wüst. Met vriendelijke groet, Jasmijn Hegi Klantenservice Auto Wüst

16 april 2019

Marcel Bovenkamp uit Geervliet

10 Auto Wust Hellevoetsluis

Al 25 jaar klant.....

15 april 2019

M Letterman uit Geervliet

8 Auto Wust Oud Beijerland

Positief, goede en accurate response op mijn vragen en correcte persoonlijke service

Reactie Auto Wust Oud Beijerland

Geachte meneer van de Zande, Allereerst bedanken wij u voor het invullen van de enquête. Op de service en deskundigheid scoren wij mooie cijfers, echter op prijs/ kwaliteit een onvoldoende. In de tussentijd hebben wij telefonisch contact hierover gehad met u. Tijdens dit gesprek gaf u als reden voor deze score de kosten voor het actualiseren van het navigatiesysteem. Bij het actualiseren is het onder andere noodzakelijk een licentie aanvraag te doen bij Mercedes-Benz. De prijzen welke worden gehanteerd bij alle handelingen die nodig zijn om uw navigatie te optimaliseren worden bepaald door Mercedes-Benz en wij moeten ons als officiële dealer daar aan houden. Wij vinden het spijtig dat u daarom onze dienstverlening beoordeelt met een onvoldoende. Wij doen ons uiterste best om onze klanttevredenheid zo hoog mogelijk te houden en hebben nooit de intentie om onze klanten onnodige kosten te laten maken. Met vriendelijke groet, Jasmijn Hegi Klantenservice Auto Wüst

12 april 2019

Ronald van de Zande uit Middelharnis

8 Auto Wust Oud Beijerland

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

12 april 2019

anoniem uit

10 Auto Wust Oud Beijerland

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

11 april 2019

Pim Poppeliers uit Barendrecht

9 Auto Wust Oud Beijerland

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

11 april 2019

Henri Medenblik uit Mijnsheerenland

9 Auto Wust Oud Beijerland

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

10 april 2019

Fred Van der poort uit Spijkenisse

7 Auto Wust Oud Beijerland

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

Reactie Auto Wust Oud Beijerland

Geachte relatie, Zoals telefonisch met u besproken zouden wij nog terug komen op uw opmerking over het niet op rekening kunnen betalen van de werkplaatsfactuur. Op rekening betalen is zeker bij een eerste bezoek niet gebruikelijk. Indien een auto bij ons is aangeschaft krijgen klanten automatisch een debiteurennummer. Betaling op rekening proberen wij zoveel mogelijk te beperken en geen automatisme van te maken. Reden hiervan is dat dit kostenverhogend werkt. Het spijt ons dat dit voor u de basis is om onze dienstverlening op dit punt te beoordelen met een onvoldoende. Tot slot willen wij u nogmaals bedanken dat u de moeite heeft genomen om de enquête in te vullen. Met vriendelijke groet, Jasmijn Hegi Klantenservice Auto Wüst

10 april 2019

anoniem uit

10 Auto Wust Oud Beijerland

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

10 april 2019

Rene Van rikxoort uit Barendrecht

8 Auto Wust Oud Beijerland

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

10 april 2019

P Vermeij uit Zuid-Beijerland

9 Auto Wust Hellevoetsluis

Beste Christal, je had mij vorige week gebeld en ik had een beetje de loftrompet gevoerd. Daarom bijgaand nog een elektronische bevestiging. Noot: ik zou de factuur gespecificeerd willen hebben voortaan. Bij navraag kwam ik erachter, dat er voor 182 EURO motorolie in de motor is gegaan. Dat is de helft van de A service voor de SH-775-D

Reactie Auto Wust Hellevoetsluis

Geachte meneer Schepes, Hartelijk bedankt voor het invullen van de enquête en de mooie cijfers welke u ons geeft. De prijzen voor onderhoud zijn pakketprijzen. Deze bedragen geven het totaal aan van de desbetreffende onderhoudsbeurt. Het is niet gebruikelijk volgens de voorwaarden van Mercedes-Benz om de werkzaamheden in deze beurt te specificeren. Uiteraard begrijpen wij dat u graag wilt weten hoe dat bedrag is opgebouwd. De volgende keer kunt u zich wenden tot de receptionist van de werkplaats waar u op dat moment bent. Zij zullen u graag willen laten zien hoe het bedrag is opgebouwd. Nogmaals dank voor uw feedback. Wij doen ons uiterste best om onze klanttevredenheid zo hoog mogelijk te houden en verbeterpunten aan te brengen daar waar nodig. Met vriendelijke groet, Jasmijn Hegi Klantenservice Auto Wüst

9 april 2019

Peter Schepes uit Zuidland

8 Auto Wust Hellevoetsluis

De klant staat hier echt op de 1e plaats.

9 april 2019

Jan de Vos uit Middelharnis

8 Auto Wust Hellevoetsluis

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

9 april 2019

C. Verloop uit Rozenburg

9 Auto Wust Oud Beijerland

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

5 april 2019

marinus mook uit cap.aan den ijssel

10 Auto Wust Oud Beijerland

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

4 april 2019

Bert van der Brugge uit Heerjansdam

8 Auto Wust Hellevoetsluis

Betrokken garage. Gedegen product kennis en geven deskundig advies. De uitdaging is om dit niveau vast te houden.

4 april 2019

anoniem uit

10 Auto Wust Hellevoetsluis

Weer correcte snelle service bij jaarlijkse beurt

3 april 2019

J.R. Van der Veer uit Hellevoetsluis

8 Auto Wust Oud Beijerland

Positief, qua service en flexibiliteit.

2 april 2019

anoniem uit

8 Auto Wust Oud Beijerland

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

2 april 2019

Ren Markus uit Spijkenisse

10 Auto Wust Oud Beijerland

zoals altijd vriendelijke en uitstekende service

2 april 2019

cees Schipper uit piershil

10 Auto Wust Oud Beijerland

Uitstekende ervaring, vriendelijk en bekwaam personeel

2 april 2019

van der Toorn uit Oud Beijerland

8 Auto Wust Hellevoetsluis

Goed, men deed hun best om dezelfde dag auto te rep en dus door de APK-keuring te krijgen.

2 april 2019

Martin Hofman uit Brielle

8 Auto Wust Oud Beijerland

Goed bedrijf voor de klant en het personeel.Geeft van de te voren aan als er meer werkzaamheden zijn en dus de kosten hoger worden.

1 april 2019

Ronald Hablous uit Rotterdam

9 Auto Wust Oud Beijerland

Snel en vakkundig herstel van schade aan de carrosserie van de auto.

29 maart 2019

Peter van der Waals uit Oud-Beijerland

10 Auto Wust Oud Beijerland

UITSTEKEND , ZEER KLANTGERICHT EN KLANTVRIENDELIJK BEDRIJF

25 maart 2019

Kees van der Burgh uit Goudswaard

5 Auto Wust Oud Beijerland

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

Reactie Auto Wust Oud Beijerland

Geachte meneer Pot, Hartelijk bedankt dat wij even telefonisch contact met u mochten hebben. In dit gesprek heeft u een uitleg kunnen geven wat betreft de cijfers welke u geeft naar aanleiding van uw bezoek aan onze werkplaats. Wij vinden het vervelend voor u dat er een storing in uw Mercedes Me app zit welke door ons helaas niet te verhelpen is. Wij begrepen van u dat Mercedes-Benz Nederland contact met u gaat opnemen om te proberen dit te verhelpen. Met u is afgesproken dat wij na een paar weken contact opnemen om te kijken of probleem met de app nu verholpen is. Tot slot bedanken wij u dat u de moeite heeft genomen om de enquête in te vullen. Wij doen ons uiterste best om onze klanttevredenheid zo hoog mogelijk te houden en waarderen daarom de feedback van onze klanten om zo verbeteringen te kunnen aanbrengen daar waar nodig. Met vriendelijke groet, Jasmijn Hegi Klantenservice Auto Wüst

25 maart 2019

Ren Pot uit Hekelingen

10 Auto Wust Oud Beijerland

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

23 maart 2019

anoniem uit

9 Auto Wust Oud Beijerland

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

21 maart 2019

Ted Receveur uit Mijnsheerenland

9 Auto Wust Oud Beijerland

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

20 maart 2019

anoniem uit

9 Auto Wust Oud Beijerland

Altijd prima ervaringen met Auto Wüst. Helaas vond ik dat dit keer de informatie mbt de onderhoudsbeurt van de SMART van mijn dochter te wensen overliet.

Reactie Auto Wust Oud Beijerland

Geachte mevrouw Kwaaitaal, Dank u wel dat wij afgelopen week even contact met u mochten hebben. In dit gesprek heeft u en ook onze collega e.e.a. extra kunnen toelichten. Wij vinden het jammer dat uw ervaring dit keer in de werkplaats niet helemaal naar wens is gegaan. Wij zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat er in de toekomst beter afgestemd wordt met u als klant. Danken wij u nogmaals, voor uw positieve feedback. Op deze manier kunnen wij er alles aan doen om onze klanttevredenheid zo hoog mogelijk te houden. Met vriendelijke groet, Jasmijn Kruit Klantenservice Auto Wüst

19 maart 2019

Sibylla Kwaaitaal uit Barendrecht

8 Auto Wust Oud Beijerland

prima bedrijf , meer dan keurig ..

19 maart 2019

mike van\'t Wout uit rotterdam

8 Auto Wust Oud Beijerland

Prima bedrijf met persoonlijke benadering

19 maart 2019

Hans Bravenboer uit Strijen

9 Auto Wust Oud Beijerland

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

18 maart 2019

C.P. MOL uit \'s-GRAVENDEEL

8 Auto Wust Oud Beijerland

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

18 maart 2019

Marijke Van der Boor uit 3297AG Puttershoek

10 Auto Wust Oud Beijerland

Zeer tevreden over de afwikkeling.

18 maart 2019

Jan Vat uit Oud-Beijerland

10 Auto Wust Oud Beijerland

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

16 maart 2019

Peter Lokerman uit middelharnis

9 Auto Wust Oud Beijerland

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

14 maart 2019

Leo van Gelder uit Rhoon

9 Auto Wust Oud Beijerland

Prima bedrijf, correct geholpen zowel de planner aan de balie als chef werkplaats.

13 maart 2019

Jacob Everaers uit Tholen

8 Auto Wust Oud Beijerland

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

11 maart 2019

Annelies Niemantsverdriet uit Maasdam

10 Auto Wust Oud Beijerland

Goede en snelle service. Personeel is heel vriendelijk.

5 maart 2019

Henk van Luijk uit Alblasserdam

10 Auto Wust Oud Beijerland

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

5 maart 2019

Leo Van der Sluis uit Hekelingen

9 Auto Wust Oud Beijerland

Voor eerst geweest en prima geholpen

5 maart 2019

P Groenveld uit Barendrecht

8 Auto Wust Oud Beijerland

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

5 maart 2019

Evert Pot uit Den haag

10 Auto Wust Oud Beijerland

Prima.denken mee in vinden van praktische oplossingen bij bizondere situaties

5 maart 2019

Tinus Barth uit Maasdam


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart