• Personenwagens

Nu in de showoom.

De nieuwe Mercedes-Benz S-Klasse

In de nieuwe S-Klasse gaat de ultieme luxe-ervaring hand in hand met maximale veiligheid en het hoogst mogelijke comfortniveau. De S-Klasse heeft een feelgood-sfeer met een loungekarakter dat wordt gekenmerkt door elegantie, een hoog kwaliteitsniveau en een ruimtelijke uitstraling. 

Configureer nu de S-Klasse zoals u hem wilt.

Feelgood

 Het feelgood-karakter komt naar voren in alle aspecten. Een hoog rijcomfort, een laag geluidsniveau en een groot aantal ENERGIZING-comfortprogramma's zorgt de S-Klasse voor het welzijn van zijn passagiers. Ze blijven fit dankzij de effectieve luchtfiltering die de nieuwe naam ENERGIZING AIR CONTROL draagt. Met ENERGIZING AIR CONTROL biedt Mercedes-Benz klanten een hoogwaardig filtersysteem dat deeltjes en schadelijke stoffen uit de lucht verwijdert. Een innovatief actief koolstoffilter wordt gebruikt om fijnstof, pollen en geurtjes te verminderen.

Intelligenter

De nieuwe Mercedes-Benz S-Klasse is vele gebieden intelligenter geworden en de rijbeleving is naar een nog hoger niveau gebracht. Digitale innovaties als MBUX (Mercedes-Benz User Experience) worden aangevuld met nieuwe uitrustingen die het rijplezier verhogen en tegelijkertijd het rijden nog veiliger maken.

Voorbeelden zijn de achterasbesturing met een grote stuuruitslag en veiligheidsinnovaties als de airbag achter. Als nieuwe functie van PRE-SAFE® Impulse Side kan het actieve onderstel E-ACTIVE BODY CONTROL de hele carrosserie (aan beide zijden) bij een dreigende botsing van opzij verhogen. Na een systematische doorontwikkeling zetten de rijassistentiesystemen opnieuw een stap in de richting van volledig autonoom rijden. 

Dankzij de verbeterde omgevingssensoren geven de parkeersystemen de bestuurder bijvoorbeeld nog meer ondersteuning bij het manoeuvreren. En door integratie in MBUX bereikt de visualisatie nieuwe dimensies. 

Royale ruimte met loungeachtig karakter

De S-Klasse heeft altijd al garant gestaan voor comfortabel reizen en ontspannen werken. Bij de nieuwe generatie is het interieur volledig geëvolueerd tot een 'third place', een toevluchtsoord tussen huis en werkplek. 

Winst is geboekt met betrekking tot bijna alle comfortgerelateerde afmetingen van beide varianten - de S-Klasse met korte en met lange wielbasis - zowel op de voor- als achterzitplaatsen. Het ruimtegevoel is dan ook royaal te noemen.

De aandrijving: meer elektrificatie, meer efficiëntie

De nieuwe S-Klasse wordt aanvankelijk geleverd met zescilinder-in-lijn benzine- en dieselmotoren. Een V8-motor zal in een later stadium leverbaar zijn. In 2021 volgt een plug-in hybrid met een volledig elektrische actieradius van circa 100 km.

S 450 4MATIC S 500 4MATIC s 350 d s 350 d 4MATIC s 400 d 4MATIC
Max vermogen (kW/pk) 270/367 320/435 210/286 210/286 243/330
Met EQ Boost (kW/pk) 16/22 16/22
Acceleratie 0-100 km/u 5,1 4,9 6,4 6,2 5,4
Topsnelheid 250 250 250 250 250

Contactpersonen
Vestigingen


De nieuwe S-Klasse is staat vanaf 21 november in de showroom in Dordrecht.
Introductie vindt uitsluitend om persoonlijk en op afspraak plaats. In een half uur laten wij u alle noviteiten van de nieuwe S-Klasse zien en ervaren. Interesse?  Maak nu een afspraak.


Kies een datum vanaf of na 21 november


 
 


Uw gegevens


 
 
 
 


Wij nemen contact met u op voor de exacte tijd en details.

Ook interessant

EQC Business Solution

Vanaf €398,- netto bijtelling p.m. Perfect samengesteld voor de zakelijke..

Privélease EQ Power Plug-in Hybrid

Rij een A-Klasse, B-Klasse, CLA of GLA Plug-in Hybrid met privélease

E 300 e Business Solution

Tijdelijk actiemodel met een fiscale waarde van € 64.995,-.

Privélease B-Klasse vanaf € 409,- p/mnd

Diverse uitvoeringen beschikbaar. Welke past u?

Privélease A-Klasse vanaf € 399,- p/mnd

Diverse uitvoeringen beschikbaar. Ook automaat.

A-Klasse Voorraad Sale

Dit jaar nog met extra voordeel in een nieuwe A-Klasse rijden? Direct uit..

Gratis wallbox

Kosteloze intelligente Wallbox met standaard installatie als u dit jaar i..

EQ Power Hybrid Plug-In sale

A-Klasse A 250e EQ, CLA 250e EQ en GLA 300 e EQ Hybrid's direct leverbaar.

Eindejaarsknallers bij Auto Wüst

Geen vuurwerk op straat. Wel bij Auto Wüst. Het is tijd voor de eindejaar..

 

Waar bent u naar op zoek?