Airco onderhoud voor zorgeloze zomerdagen


100% Schone lucht. Uw longen verwerken elk uur tot wel 500 liter lucht. Maar alle lucht die u inademt gaat eerst door het aircosysteem. Het is dus belangrijk dat dit systeem goed schoon is en vrij van bacteriën, schimmels en ziektekiemen die gezondheidsklachten kunnen veroorzaken.


Airco Cleaning 
Wij zorgen er met Airco Cleaning voor een grondige reiniging van de airconditioning grondig en verwijdert daarbij bacteriën, schimmels en ziektekiemen op de verdamper. Zo verdwijnen ook eventuele nare geurtjes.


Airco Onderhoud.
Liever een all-in onderhoud? Naast de Airco Cleaning wordt met speciale diagnose-apparatuur een complete controle uitgevoerd van de airconditioning van uw Mercedes-Benz. We controleren de temperatuur en druk. Indien nodig vullen we koelvloeistof (tot 100 gram) en/of compressorolie bij.Aanbieding

Airco Onderhoud


Airco cleaning + complete
controle en bijvullen van
koelmiddel en compressorolie


Slechts € 159,-  

Aanbieding

Airco Cleaning


Reiniging + visuele en
functionele inspectie
van het systeem

Slechts € 89,- 
Afspraak makenUw gezondheid.
Zo’n 60% van de aircosystemen is verontreinigd. Vooral als u (of een van uw passagiers) gevoelig bent voor allergieën of astmatische klachten hebt, raden wij u aan om uw airconditioning regelmatig compleet te laten reinigen. Alle middelen die de dealer voor de reiniging gebruikt zijn ECARF-gecertificeerd, dus vrij van allergieopwekkende stoffen.

 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart