.

Introductie nieuwe CLS, 17 maart Auto Wüst Hellevoetsluis

 

 

Auto Wüst presenteert de nieuwe Mercedes-Benz CLS op 17 maart bij onze vestiging in Hellevoetsluis. De 2018 Mercedes-Benz CLS heeft een gestroomlijnd design, een modern interieur en motoren met indrukwekkend veel power.

 

Locatie en tijd

Van 10.00 t/m 17.00 uur

Auto Wüst Hellevoetsluis

Rijksstraatweg 38, 3223 KA Hellevoetsluis.

 

Vloeiende vormgeving

Wat meteen opvalt aan de nieuwe Mercedes-Benz CLS is de vloeiende vormgeving. De vierdeurs coupé is volledig gladgetrokken, waardoor scherpe hoeken en lijnen verleden tijd zijn. Met de aerodynamica van de CLS zit het wel goed, zo bewijst een cW-waarde van 0,26. De koplampen en achterlichten hebben een nieuwe vorm gekregen die mooi aansluit op het design. Vergeleken met het vorige model is de bagageruimte van 520 liter even groot gebleven.

 

Nieuwe Mercedes-Benz CLS motoren

De nieuwe Mercedes-Benz CLS is bij zijn introductie in maart 2018 met drie verschillende zescilindermotoren verkrijgbaar. Diesel rijden kan met de CLS 350 d met 286 pk, en de CLS 400 d met 340 pk. Dan volgt de CLS d 450 benzinemotor met 376 pk. Dit paradepaardje is gekoppeld aan een elektromotor, die in de speciale boost-modus bijspringt voor nog eens 22 pk extra. Op elk model is vierwielaandrijving standaard aanwezig.

 

Digitaal dashboard

Mercedes-Benz neemt geen genoegen met een facelift en nieuwe motoren, want het interieur van de nieuwe generatie CLS is moderner dan ooit. De auto is voorzien van een breedbeeld cockpit met twee digitale displays. Hierop is de snelheid en actieradius, evenals infotainment gemakkelijk af te lezen voor de bestuurder.

In de standaarduitrusting van de CLS komen we onder meer LED-koplampen, 18” lichtmetalen velgen, een 12,3 inch infotainmentdisplay en sfeerverlichting tegen. Lane Keeping Assist en Active Brake Assist zijn op elk model aanwezig. Optioneel kan gekozen worden voor een sportief AMG-pakket en Driving Assistance Package, waarmee verschillende assistentiesystemen worden toegevoegd.

 

Prijzen

 


Ik heb de intentie de nieuwe CLS te gaan rijden op en wil de nieuwe CLS tijdig geleverd krijgen.


 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
  

Video nieuwe Mercedes-Benz CLS

 

Meer over de nieuwe CLS vindt u op de CLS nieuwspagina