De nieuwe X-Klasse. Nu in de showroom

De eigenschappen van een pickup gecombineerd met de sterke punten van een echte Mercedes-Benz.

 

De X-Klasse van Mercedes-Benz verlegt de grenzen van de klassieke pickup-wereld. Maar blijft daarmee ook trouw aan die principes. Hoewel de X-Klasse als urban lifestyle- en gezinsauto nieuwe paden inslaat, blijft het model in essentie een robuuste, functionele en terreinvaardige pickup die aan vrijwel alle eisen voldoet. Met de typische Mercedes-Benz waardige eigenschappen als rijdynamiek, comfort, design, veiligheid, connectiviteit en uitgebreide individualiseringsmogelijkheden.

 

De X-Klasse is in 3e verschillende varianten leverbaar:

  • De basisvariant X-Klasse PURE is een robuuste uitvoering gericht op functionaliteit. Hij voldoet aan alle eisen die aan een ‘werkpaard’ worden gesteld. Tegelijkertijd biedt het model qua comfort en design alles wat nodig is voor representatieve klantbezoeken en privé-activiteiten.
  • De X-Klasse PROGRESSIVE is de juiste keuze als u een stijlvolle en extra comfortabele, maar tegelijkertijd robuuste pick-up zoekt – die dienstdoet als visitekaartje voor het bedrijf en tegelijkertijd als comfortabele en representatieve gezinsauto.
  • De X-Klasse POWER is de high-end uitrustingsvariant. De Power uitvoering is gericht op kopers die bijzonder veel waarde hechten aan design, prestaties en comfort. De X-Klasse POWER is de lifestyle-auto die de mainstream achter zich laat. 

 

De volgende varianten zijn leverbaar:

  • X220d - common-rail diesel - vermogen van 120 kW/163 pk - 2.3 liter
  • X250d - common-rail diesel - vermogen van 140 kW/190 pk -2.3 liter
  • X350d - common-rail diesel - vermogen van 190 kW/258 pk - V6  (vanaf half 2018 leverbaar)

Een nieuwe vorm van dynamiek.
Instappen, starten en al bij lage toerentallen het volledige aandrijfvermogen ervaren. De verbrede wielkasten met brede banden ogen niet alleen imposant maar dragen dankzij de grote spoorbreedte ook bij aan de hoge dwarsdynamiek van de X-Klasse. Hetzelfde geldt voor de op wendbaarheid afgestemde meervoudige wieldraagarmen aan de achteras. Kortom, u verheugt zich al op alle bochten die nog komen gaan en geniet van eindeloos rijplezier.

 

Veilig, met een trefzekere stijl.
Dankzij de robuuste constructie beschikt de X-Klasse over een solide basis voor exemplarische veiligheid. Hierop wordt verder voortgebouwd met een ruim assortiment veiligheidsfeatures. Zo kunnen verschillende regelsystemen voor de rijdynamiek en remsystemen helpen om kritieke rijsituaties waar te nemen en mogelijk gevaar afwenden. Daarnaast kunnen verschillende assistentiesystemen ondersteuning bieden bij vermoeidheid van de bestuurder en in kritieke rijsituaties.

 

Van buiten tough, van binnen comfortabel.
Het comfortpakket [1] zorgt voor wellness in het interieur. De elektrisch verstelbare stoelen met lendensteun voor de bestuurder en voorpassagier, alsmede de bekleding in lederlook ARTICO/microvezel DINAMICA zorgen niet alleen voor meer zitcomfort maar dragen ook bij aan de hoogwaardige uitstraling van het interieur.
Dankzij de automatische airconditioning kunnen de bestuurder en voorpassagier de gewenste temperatuur afzonderlijk instellen. Een geavanceerd filter zorgt ervoor dat stof, roet en geuren vrijwel niet kunnen doordringen in het interieur.

[1] Het comfortpakket is als optie leverbaar voor de Line PROGRESSIVE.


Download prijslijst

 

Video Mercedes-Benz X-Klasse

 

Foto's X-Klasse

 

 

Klik op een foto voor een vergroting.

 

Meer weten over de nieuwe X-Klasse?

Auto Wüst Dordrecht
Mijlweg 81

Auto Oud-Beijerland
Jan van der Heijdenstraat 29
Auto Wüst Hellevoetsluis
Rijksstraatweg 38

Marc Fonkert
078-6177000

Jaco Reedijk
078-617700

Otto Hilleman
0186-618455

Richard Stolk
0181-331233

Loic van Vliet
0181-331233

Ruben van der Have
078-6177000

Willem Hensbergen
0186-618455

Niels Wüst
0181-331233

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart