Internationale occasion zoekopdracht

Op zoek naar die ene occasion? Wij vinden hem voor u, in het binnen- of buitenland.

Bent u op zoek naar een specifieke auto? Wij zoeken hem voor u op, in binnen- of buitenland! Het zelf importeren van een auto lijkt avontuurlijk, maar brengt ook veel rompslomp en risico's met zich mee. Als u ons uw zoekopdracht uit laat voeren kunt u gewoon uw eigen auto inruilen en bent u verzekerd van de kwaliteit die u van ons als Mercedes-Benz dealer mag verwachten.


Voor- en nadelen van importeren

Geïmporteerde auto's hebben namelijk niet alleen maar voordelen, er kunnen ook belangrijke nadelen aan kleven, die de meeste autohandelaren u niet kenbaar maken. Een ervan is bijvoorbeeld dat op niet officieel geïmporteerde auto's geen Nederlandse coulanceregeling van toepassing is. Maar zo kunnen er meer bezwaren aan kleven die voor u als klant van toepassing kunnen zijn.


Direct bij de fabrikant

Als officieel dealer voor Mercedes-Benz en smart zijn wij in de gelegenheid om ook gebruikte auto's rechtstreeks bij onze fabrikant te kopen. Dit heeft grote voordelen voor u als klant en verkleint de nadelen aanzienlijk. Bent u op zoek naar een Mercedes-Benz of smart met specifieke kenmerken? Vul dan het contactformulier in en wij gaan voor u op zoek, in binnen en buitenland.  


Hoe werkt het?

Plaats nu een zoekopdracht, kosteloos!

 


Al een occasion op internet gezien? Geef hier de URL op:


 
 
 
  

Stap 1: u laat ons weten naar wat voor Mercedes-Benz u op zoek bent. Bel voor een direct antwoord of vul het formulier hiernaast in.

Stap 2: wij nemen snel contact met u op om de details door te nemen.

Stap 3: in ons uitgebreide netwerk in Nederland en het buitenland gaan wij op zoek naar de occasion die u zoekt.

Stap 4: zodra we de gezochte auto gevonden hebben nemen wij weer contact met u op met de details en een voorstel. Vaak is dit al binnen enkele dagen. Soms, bij zeer dun gezaaide modellen en uitvoeringen, kan het langer duren.

Stap 5: gaat u met het voorstel akkoord dan verzorgen wij de aankoop van de occasion en de verkoop aan u, compleet met garantie en, indien nodig, transport en met NL kenteken.

Wat zijn de kosten?

Het plaatsen van een zoekopdracht is kosteloos. Indien wij tot overeenstemming komen tot levering van de occasion dan zijn de kosten afhankelijk van de dienstverlening. 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart