• Personenwagens

Een platform om vrouwen te inspireren, te verbinden en te versterken.

We geloven erin dat de kracht van geïnspireerde mensen tot uitmuntendheid kan leiden. She’s Mercedes is de belichaming van dit idee. Een inspiratiecirkel. Een plaats waar vrouwen contacten leggen, ideeën uitwisselen, ervaringen delen en van elkaar leren. Een platform om de dialoog aan te wakkeren, nieuwe perspectieven te bieden en ambitie toe te juichen. She’s Mercedes is een platform dat vrouwen wil inspireren, verbinden en versterken, om het beste uit hen naar boven te halen.

Bij Mercedes-Benz is alleen het allerbeste goed genoeg. Een visie die oorspronkelijk werd belichaamd door Bertha Benz, een idealistische pionier in de auto-industrie.

Bertha was voor Karl Benz niet alleen zijn vrouw en de moeder van zijn kinderen, maar ook een inspiratiebron en zakenpartner. Als de eerste persoon die een langeafstandsrit met de wagen maakte, bevestigde Bertha hoe waardevol het hele concept van 'de auto' was. Op deze manier droeg ze bij aan een nieuwe sector en legde ze de basis voor het succesverhaal van Mercedes-Benz.She’s Mercedes bestaat uit (netwerk)evenementen, een tijdschrift en een digitaal platform. Het hoofddoel is een dialoog op gang te brengen: uitzonderlijke vrouwen uit verschillende sectoren en industrieën delen hun persoonlijke inzichten in allerlei onderwerpen rond het privé- en zakenleven, en hoe die twee succesvol in balans kunnen worden gehouden. In intieme portretten, thuisverhalen en interviews leest u over de ups en downs van hun carrières, maar ook over persoonlijke prestaties, fouten, angsten en doelen.

Bekijk onze modellen


She's Mercedes Magazine.

Uitzonderlijke verhalen, holistische portretten van vrouwelijke persoonlijkheden en de nieuwste trends en ontwikkelingen: alles en meer leest u in het She's Mercedes Magazine. Het She's Mercedes Magazine verschijnt twee keer per jaar. Wilt u het She's magazine thuis ontvangen?

Acties en aanbiedingen

EQ Power Hybrid Plug-In sale

A-Klasse A 250e EQ, CLA 250e EQ en GLA 300 e EQ Hybrid's direct leverbaar.

Renteactie 2,99% nieuw

Financier uw nieuwe Mercedes-Benz extra voordelig. Zowel particulier als ..

Renteactie 4,99% occasion

Financier uw gebruikte Mercedes-Benz extra voordelig. Zowel particulier a..

Gratis wallbox

Kosteloze intelligente Wallbox met standaard installatie als u dit jaar i..

Privélease A-Klasse vanaf € 399,- p/m

Diverse uitvoeringen beschikbaar. Ook automaat.

Privélease B-Klasse vanaf € 409,- p/m

Diverse uitvoeringen beschikbaar. Welke past u?

Privélease EQ Power Plug-in Hybrid

Rij een A-Klasse, B-Klasse, CLA of GLA Plug-in Hybrid met privélease

 

Waar bent u naar op zoek?