.

Auto Wust meest klantvriendelijke Mercedes-Benz dealergroep van Nederland 2014

In Januari 2015 zijn bij Mercedes-Benz Nederland de klanttevredenheidonderscheidingen uitgereikt. Auto Wüst is met alle drie de vestigingen door klanten als dealer met de hoogste klanttevredenheid onderscheiden.
Dank aan alle klanten, medewerkers en leveranciers voor deze prestigieuze onderscheiding! Wij blijven ons best doen om telkens verder te verbeteren en ons blijvend inzetten voor 100% klanttevredenheid!

Marcel (midden) en George Wüst (rechts) met de Klant Nr. 1-trofee. Links op de foto: Hans-Bahne Hansen (CEO Mercedes-Benz Nederland). 

Door klanten gekozen

Met Klant Nr. 1 streeft Auto Wüst - met succes - naar de meest tevreden klanten. De klanten spreken zich via enquetes uit over Auto Wüst. Hierbij komt alles aan bod: van showroom tot en met werkplaats. Klanttevredenheid is een topprioriteit van Mercedes-Benz. Het is een belangrijke factor voor de loyaliteit én tevreden klanten zijn belangrijke merkambassadeurs.

Auto Wüst: de klantvriendelijkste Mercedes-Benz dealergroep van Nederland

Bij de uitreiking van de Klant Nr. 1 Awards bleek ook dit jaar dat de complete Mercedes-Benz organisatie zeer goed scoort als het gaat om het de kwaliteit van de dienstverlening. Mercedes-Benz dealergroep Auto Wüst met vestigingen in Dordrecht, Oud-Beijerland en Hellevoetsluis sprong eruit. Het bedrijf werd door zijn klanten beoordeeld als meest klantvriendelijke Mercedes-Benz dealergroep van Nederland.

Daarvoor kregen directeuren Marcel Wüst en George Wüst een speciale onderscheiding overhandigd. Marcel en George Wüst over de prestigieuze onderscheiding: “We zijn wederom dankbaar voor deze eervolle prijs. Vóór alles zijn we trots op alle medewerkers die dit mogelijk hebben gemaakt. Binnen ons familiebedrijf hebben we een prachtige club mensen, die zich dag in, dag uit voor de volle 100% inleven in onze klanten. Het is een voorrecht om daarbij aan het roer te mogen staan!”

 

Altijd en overal: zorg en aandacht

De Mercedes-Benz Klant Nr. 1 Awards werden dit jaar voor de achtste keer toegekend. Hans-Bahne Hansen, CEO van Mercedes-Benz Nederland reikte de prijzen uit.

Hij complimenteerde de dealers met de resultaten en zei daarbij het volgende: “Het is buitengewoon prettig om vast te stellen dat de complete Mercedes-Benz dealerorganisatie ons motto ‘Das Beste oder Nichts’ met verve in praktijk brengt. Onze medewerkers zijn toegewijd én goed getraind. Zij zorgen er zo voor dat elke klant overal in het bedrijf het Mercedes-Benz gevoel ervaart.

Onze klanten nemen zelfs de moeite om onze producten en dienstverlening aan te bevelen bij anderen - misschien wel het ultieme compliment dat je als dealer en dealerorganisatie kunt krijgen. Samen met een reeks (zakelijk interessante) nieuwe modellen is dit dé opstap naar 2015.”

Onze prijs: uw voordeel!

Deze prijs voor "Beste Mercedes-Benz dealer van Nederland" is het tastbare bewijs van het verschil dat wij dagelijks maken voor onze klanten. Of het nu over onderhoud of de aanschaf van een Mercedes-Benz gaat. Dat ervaren onze klanten elke dag.
Goed te weten als u uw keuzes maakt!

Tot ziens bij Auto Wüst.