• Personenwagens

APK € 29,95* all-in bij Auto Wüst

Uw Mercedes-Benz vakkundig gekeurd voor het scherpste APK-tarief.
Voor slechts € 29,95* all-in wordt uw Mercedes-Benz op alle belangrijke punten vakkundig gecheckt en rijdt u in no-time weer veilig weg in uw goedgekeurde auto. Het speciale APK tarief van € 29,95* is inclusief roetmeting of viergastest, afmeldkosten en btw.


Wettelijk verplicht

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Of en wanneer uw auto gekeurd moet zijn, hangt af van bouwjaar en brandstoftype.


Uw Mercedes-Benz goedgekeurd voor slechts € 29,95* all-in

Speciaal voor Mercedes-Benz rijders heeft Auto Wüst een zeer scherp en uiterst voordelig APK tarief. U profiteert hiervan als u de APK bij Auto Wüst laat uitvoeren. Voor slechts € 29,95* inclusief roetmeting of viergastest, afmeldkosten en btw wordt uw Mercedes-Benz op alle essentiële punten snel en vakkundig gecheckt en kunt u weer vele veilige kilometers maken. Dat is goed voor uw auto, uw rijplezier én uw portemonnee. En als u er voor kiest de APK in combinatie met een grote onderhoudsbeurt te doen, dan is de APK zelfs 100% gratis.


APK bij Auto Wüst Mercedes-Benz

Regelmatige checks en onderhoud zijn belangrijk om uw Mercedes-Benz in topconditie te houden. Dat u hiervoor bij de Mercedes-Benz (service) dealer uitstekend terecht kunt, is logisch. Want wie kent uw Mercedes-Benz nu beter dan diegene die hem gebouwd heeft?


Wat wordt er gecontroleerd tijdens de APK?

Alle belangrijke onderdelen van uw Mercedes-Benz, zoals:

 Uitlaatgassen CarrosserieVergrendeling 
 Stuurinrichting Verlichting Voorruit
 Registratie Wielophanging Spiegels
 Autogordels Uitlaat Claxon
 Remmen
 


Voordelen van de Auto Wüst Mercedes-Benz

  • Vakkundige monteurs

  • Kent uw voertuig als geen ander

  • Mercedes-Benz diagnose- en uitleesapparatuur

  • Mercedes-Benz Originele Onderdelen

  • Garantie op reparaties en onderdelen

  • Scherp APK tarief

Maak hier een afspraak


 

Waar bent u naar op zoek?