• Personenwagens

Auto Wüst, hier voelt uw klassieke Mercedes-Benz zich thuis! 

Gecertificeerd onderhoud voor(semi-) klassieke Mercedes-Benz modellen

Al voordat het begrip in zwang raakte, was (en is) duurzaamheid dé kerneigenschap van elke Mercedes-Benz. Dat is dagelijks te zien: de Nederlandse wegen worden 'bevolkt' door een groot aantal (semi-) klassieke modellen van het merk. Die auto's worden door hun eigenaren gekoesterd en met de benoeming van Auto Wüst tot officiële Mercedes-Benz Classic Partner heeft de eigenaar van een (semi-) klassieke Mercedes-Benz gegarandeerd een goed adres voor onderhoud & reparatie!

De beste service voor uw Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Classic Partner is een internationaal begrip dat ook zijn weg naar Nederland heeft gevonden. Een vestiging van een officieel Mercedes-Benz dealerbedrijf of Servicepartner wat als Mercedes-Benz Classic Partner wordt erkend, kenmerkt zich door enthousiasme, puur vakmanschap, voldoende gereedschap en documentatie om uw Mercedes-Benz in topconditie te houden . Mercedes-Benz Classic Partners werken volgens de richtlijnen van Mercedes-Benz en hebben bovendien toegang tot het meest uitgebreide arsenaal aan originele onderdelen die bij Mercedes-Benz nog voor veel van de klassiekers leverbaar zijn. Deze combinatie is dé manier om uw (semi-) klassieke Mercedes-Benz in topconditie te houden. Onze vestiging in Dordrecht heeft zich gespecialiseerd als Classic Partner en onze service adviseurs maken graag aan afspraak met u om uw Mercedes-Benz te onderhouden.

Officieel servicepartner

Ervaring en jong talent

Bij Auto Wüst zijn even ervaren als vakbekwame technici te vinden, maar het past bij het merk dat er ook een jonge generatie van enthousiaste specialisten opstaat, die zich wil specialiseren in het werk(en) aan old- en youngtimers. Zo is de toekomst van deze Mercedes-Benz-modellen gegarandeerd. Het predicaat Mercedes-Benz Classic Partner wordt in Nederland exclusief verleend door de Stichting Mercedes-Benz Automobiel Clubs (Stichting MBAC). Wij zijn daarmee officieel erkend door zowel Mercedes-Benz Nederland als door het moederbedrijf Daimler AG in Stuttgart en aangesloten bij een internationaal exclusief netwerk van Classic Partners.

Carel Wüst Classics

Naast het in topconditie houden als Classic Partner van uw Mercedes-Benz verkoopt Auto Wüst vanuit Dordrecht ook (semi-) klassieke modellen onder het label: Carel Wüst Classics. Deze unieke selectie aan modellen treft u in Dordrecht aan. Al deze old- en youngtimers zijn gecontroleerd door onze vakbekwame technici en hebben een uitgebreide inspectie ondergaan aan de normen van het Mercedes-Benz Classic Partner schap. Zo koopt u vertrouwd bij de specialisten van Auto Wüst uw Mercedes-Benz voor jarenlang rijplezier. Voor meer informatie over de Carel Wüst Classics kunt u contact opnemen met Marcel Wüst onder 0186 - 618 455

 

Waar bent u naar op zoek?