• Personenwagens

Altijd verbonden met uw Mercedes-Benz

Gratis Mercedes me Adapter voor elke Mercedes-Benz rijder.

Met de Mercedes me Adapter gaat u een nieuwe dialoog met uw auto aan. Eerder gereden trajecten en tankbeurten onderweg worden automatisch op uw smartphone bijgehouden. Ook hebt u snel uw geparkeerde auto teruggevonden en bent u altijd volledig op de hoogte van de laatste kilometerstand of het brandstofpeil. Met de Mercedes me Adapter-app heeft u deze gegevens altijd bij de hand.

Wilt u zo'n een Mercedes me adapter? Dat is GRATIS!

De Mercedes me Adapter is voor u als Mercedes-Benz rijder volledig gratis! Voordat u een afspraak maakt om de adapter te laten inbouwen vragen wij u het stappenplan te doorlopen. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn:

Meer voordelen

Daarbij profiteert u van individueel onderhoudsmanagement en krijgt u persoonlijke offertes van ons voor servicebeurten. Bij pech onderweg of een ongeval wordt snel en effectief hulp geboden dankzij speciale checklists, hebt u direct contact met de klantenservice en worden uw voertuiggegevens automatisch verzonden. Afhankelijk van de instellingen van uw smartphone kan ook uw locatie worden doorgegeven. Tegelijkertijd krijgt u toegang tot een groot aantal aanbiedingen, services en informatie uit de wereld van Mercedes me.

Hoe werkt zo'n Mercedes me Adapter?

De Mercedes me Adapter wordt op de diagnoseaansluiting (de zogenaamde 'OBD2-bus') van uw auto aangesloten. Met behulp van deze aansluiting kan de Mercedes me Adapter voertuiggegevens uitlezen en deze via Bluetooth® naar uw smartphone verzenden. Met de Mercedes me Adapter-app kunt u de gegevens bekijken en van alle bijbehorende functionaliteiten gebruikmaken. 

Mercedes me-portal

Het Mercedes me-portal geeft u toegang tot uw persoonlijke wereld van Mercedes-Benz

Stappenplan Mercedes me Adapter

Meldt u aan bij Mercedes me en maak gebruik van de Mercedes connect me-web app op uw smartphone of tablet. Zodoende blijft u op de hoogte van belangrijke voertuiggegevens en behulpzame functies voor u auto op uw smartphone. Daarmee wordt uw dagelijkse mobiliteit niet alleen eenvoudiger maar ook ontspannender. De Mercedes me Adapter is volledig gratis, ook de installatie. Er zijn géén verborgen kosten of verplichte abonnementen van toepassing.

Om uw optimaal te kunnen helpen, vragen wij u onderstaand stappenplan te volgen voor het aanvragen van een Mercedes Me adapter.

Stap 1: Is uw model geschikt voor de Mercedes me Adapter?
In onderstaande overzicht staan de Mercedes-Benz modellen waarop de Mercedes me Adapter kan worden aangebracht.

Stap 2: Mobiele telefoon
De meeste gangbare mobiele telefoon kunnen gebruikt worden voor de Mercedes Me adapter. Bluetooth® is een vereiste! Nagenoeg alle mobiele telefoons ondersteunen Bluetooth®.

  • Apple: iPhone 4S of later besturingssysteem vanaf versie iOS 8.4
  • Android: besturingssysteem vanaf versie 4.4.2
  • Smartphones met root-toegang of jailbreak worden om veiligheidsredenen niet ondersteund.

Stap 3: Download de Mercedes me Adapter app voor uw smartphone

Mercedes me Adapter voor iOS Mercedes me Adapter voor Android

Stap 4: Maak een gratis koppel afspraak 

Kom langs met uw mobiele telefoon en uw auto voor het ophalen van de Mercedes me Adapter en het controleren op de juiste werking.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Mercedes me werkt via uw smartphone, tablet of pc. Om uw auto succesvol te koppelen, vragen wij u om uw smartphone mee te nemen naar uw afspraak 

Acties en aanbiedingen

Limited Edition EQB 250 Business Line

Profiteer van voordeel op een nieuwe EQB 250 Business Line. Zeer beperkt ..

Car Care Deals

'Vernieuw' uw Mercedes-Benz. Net als de natuur. Met Deals voor velgen, Co..

 

Waar bent u naar op zoek?

 
 

Ik zoek een...