• Personenwagens

De beste service voor uw Mercedes-Benz

Gratis Mercedes me Adapter voor elke Mercedes-Benz rijder.

Altijd verbonden met uw Mercedes-Benz

Met de Mercedes me Adapter gaat u een volstrekt nieuwe dialoog met uw auto aan. Eerder gereden trajecten en tankbeurten onderweg worden automatisch op uw smartphone bijgehouden. Ook hebt u snel uw geparkeerde auto teruggevonden en bent u altijd volledig op de hoogte van de laatste kilometerstand of het brandstofpeil. Met de Mercedes me Adapter-app heeft u deze gegevens altijd bij de hand.

Wilt u zo'n een Mercedes me adapter? Dat is GRATIS!

De Mercedes me Adapter is voor u als Mercedes-Benz rijder volledig gratis! Voordat u een afspraak maakt om de adapter te laten inbouwen vragen wij u het stappenplan te doorlopen. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn:

Officieel servicepartner

Meer voordelen

Bovendien profiteert u van individueel onderhoudsmanagement en krijgt u persoonlijke offertes van ons voor servicebeurten. Bij pech onderweg of een ongeval wordt snel en effectief hulp geboden dankzij speciale checklists, hebt u direct contact met de klantenservice en worden uw voertuiggegevens automatisch verzonden. Afhankelijk van de instellingen van uw smartphone kan ook uw locatie worden doorgegeven. Tegelijkertijd krijgt u toegang tot een groot aantal aanbiedingen, services en informatie uit de wereld van Mercedes me.

Hoe werkt zo'n Mercedes me Adapter?

De Mercedes me Adapter wordt in de diagnoseaansluiting (de zogenaamde 'OBD2-bus') van uw auto aangebracht. Met behulp van deze aansluiting kan de Mercedes me Adapter voertuiggegevens uitlezen en deze via Bluetooth® naar uw smartphone verzenden. Met de Mercedes me Adapter-app kunt u de gegevens bekijken en van alle bijbehorende functionaliteiten gebruikmaken. 

Mercedes me-portal

Het Mercedes me-portal geeft u toegang tot uw persoonlijke wereld van Mercedes-Benz.


Stappenplan Mercedes me Adapter


 

Meldt u aan bij Mercedes me en maak gebruik van de Mercedes connect me-web app op uw smartphone of tablet. Zodoende blijft u op de hoogte van belangrijke voertuiggegevens en behulpzame functies voor u auto op uw smartphone. Daarmee wordt uw dagelijkse mobiliteit niet alleen eenvoudiger maar ook ontspannender. De Mercedes me Adapter is volledig gratis, ook de installatie. Er zijn géén verborgen kosten of verplichte abonnementen van toepassing.

Om uw optimaal te kunnen helpen, vragen wij u onderstaand stappenplan te volgen voor het aanvragen van een Mercedes Me adapter.

Stap 1: Is uw model geschikt voor de Mercedes me Adapter?
In onderstaande overzicht staan de Mercedes-Benz modellen waarop de Mercedes me Adapter kan worden aangebracht.


Stap 2: Mobiele telefoon
De meeste gangbare mobiele telefoon kunnen gebruikt worden voor de Mercedes Me adapter. Bluetooth® is een vereiste!

  • Apple: iPhone 4S of later besturingssysteem vanaf versie iOS 8.4

  • Android: besturingssysteem vanaf versie 4.4.2

  • Smartphones met root-toegang of jailbreak worden om veiligheidsredenen niet ondersteund.


Stap 3: Maak een account aan op Mercedes me
Registreer u bij Mercedes me en accepteer de voorwaarden.
Zorg ervoor dat u uw wachtwoord noteert of goed onthoudt.

Mercedes me account aanmaken

Stap 4: Download de Mercedes me Adapter app voor uw smartphone

Mercedes me Adapter voor iOS

Mercedes me Adapter voor Android

Stap 5: Maak een gratis koppel afspraak

Vul onderstaand formulier in voor de koppel afspraak. De installatie van het adapter en het koppelen aan uw telefoon duurt ca. 15-30 minuten. Vergeet uw niet de smartphone mee te nemen naar de afspraak!

 

 
 
 
 
 
 
 
 


Mercedes me werkt via uw smartphone, tablet of pc. Om uw auto succesvol te koppelen, vragen wij u om uw smartphone mee te nemen naar uw afspraak

 

Waar bent u naar op zoek?