Gratis Mercedes me Adapter voor elke Mercedes-Benz rijder.

Altijd verbonden met uw Mercedes-Benz

Met de Mercedes me Adapter gaat u een volstrekt nieuwe dialoog met uw auto aan. Eerder gereden trajecten en tankbeurten onderweg worden automatisch op uw smartphone bijgehouden. Ook hebt u snel uw geparkeerde auto teruggevonden en bent u altijd volledig op de hoogte van de laatste kilometerstand of het brandstofpeil. Met de Mercedes me Adapter-app heeft u deze gegevens altijd bij de hand.


Wilt u zo'n  wil een Mercedes me adapter? Kosteloos!
De Mercedes me Adapter is voor u als Mercedes-Benz rijder volledig gratis! Voordat u een afspraak maakt om de adapter te laten inbouwen vragen wij u het stappenplan te doorlopen. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn:


Mercedes Me stappenplan


Meer voordelen

Bovendien profiteert u van individueel onderhoudsmanagement en krijgt u persoonlijke offertes van ons voor servicebeurten. Bij pech onderweg of een ongeval wordt snel en effectief hulp geboden dankzij speciale checklists, hebt u direct contact met de klantenservice en worden uw voertuiggegevens automatisch verzonden. Afhankelijk van de instellingen van uw smartphone kan ook uw locatie worden doorgegeven. Tegelijkertijd krijgt u toegang tot een groot aantal aanbiedingen, services en informatie uit de wereld van Mercedes me.

                 


Hoe werkt zo'n Mercedes me Adapter?
De Mercedes me Adapter wordt in de diagnoseaansluiting (de zogenaamde ‘OBD2-bus’) van uw auto aangebracht. Met behulp van deze aansluiting kan de Mercedes me Adapter voertuiggegevens uitlezen en deze via Bluetooth® naar uw smartphone verzenden. Met de Mercedes me Adapter-app kunt u de gegevens bekijken en van alle bijbehorende functionaliteiten gebruikmaken. 


Mercedes me-portal 

Het Mercedes me-portal geeft u toegang tot uw persoonlijke wereld van Mercedes-Benz.


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart