Mercedes-Benz Servicecontract

De zekerheid van onbezorgd rijden

De kwaliteit van een Mercedes-Benz personenwagen staat natuurlijk niet ter discussie. Veilig, comfortabel, betrouwbaar en stijlvol. Maar zelfs uw Mercedes-Benz moet periodiek voor onderhoud naar de garage worden gebracht. Daarmee verzekert u zich van een lange storingsvrije inzet. U kunt blijven genieten van het beste dat Mercedes-Benz te bieden heeft.


Weet waar u aan toe bent
Met het Mercedes-Benz Servicecontract dekt u voor een aantrekkelijk vast bedrag per maand de kosten voor reparatie, onderhoud, vervanging van banden en hulpverlening van uw Mercedes-Benz dealer af. Financiële tegenvallers behoren daardoor definitief tot het verleden. Uiteraard wordt rekening gehouden met uw persoonlijke voorkeur en wensen. Daarmee plant u het onvermijdelijke en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw mobiliteit. Die blijft gewaarborgd. Met het Mercedes-Benz Servicecontract weet u waar u aan toe bent.


Gegarandeerde kwaliteit
Groot voordeel van het Mercedes-Benz Servicecontract is dat u voor onderhoud gewoon bij uw vertrouwde Mercedes-Benz dealer terecht kunt. U hoeft dus nooit naar een ander, onbekend garagebedrijf. Sterker nog, u kunt alleen terecht bij de officiële dealers met de ster op het dak. Zo kunt u er van op aan dat reparaties en servicebeurten altijd worden uitgevoerd door speciaal opgeleide technici, die de meest recente diagnostische apparatuur tot hun beschikking hebben. Bovendien gebruiken zij Mercedes-Benz originele onderdelen waardoor uw auto zijn maximale waarde behoudt.

 


 


 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart