Mercedes-Benz Onderhoud

Uw Mercedes-Benz is een topklasse auto die eersteklas onderhoud verdient. Door vakmensen die uw auto door en door kennen en een passie hebben voor het merk. Ga daarom altijd naar uw Mercedes-Benz dealer Auto Wüst. Dan bent u niet alleen verzekerd van het beste onderhoud, maar ook van transparante, vaste onderhoudstarieven. U weet dus altijd precies waar u aan toe bent. De belangrijkste redenen om het onderhoud van uw Mercedes-Benz door ons te laten uitvoeren:


Specialisten
De technici bij Auto Wüst zijn net zo deskundig als de mensen die uw auto hebben gebouwd. Ze worden permanent geschoold om hun kennis op peil te houden. Daarnaast houden ze van het merk Mercedes-Benz en stoppen deze liefde met alle plezier in het onderhoud van uw auto.


Veiligheid & Betrouwbaarheid


Wij gebruiken uitsluitend Mercedes-Benz Originele Onderdelen. U kunt dus altijd rekenen op 100% veiligheid, betrouwbaarheid en behoud van uw garantie. Op alle originele onderdelen krijgt u bovendien 2 jaar garantie.


Waardebehoud
Een Mercedes-Benz die door ons is onderhouden, blijft aantoonbaar meer waard. Want er is door de beste technici aan gewerkt en er zijn uitsluitend originele onderdelen gemonteerd. Wij houden daarom het onderhoud van uw auto nauwkeurig bij in uw (digitale) serviceboekje.

Transparante prijzen
Omdat Auto Wüst uw auto door en door kent, kan er efficiënt worden gewerkt. Dit vertaalt zich vervolgens in verrassend aantrekkelijke prijzen. U kunt zelfs kiezen voor kant-en-klare pakketten. Hierdoor weet u vooraf exact wat het onderhoud u gaat kosten. Bekijk de vaste, scherpe onderhoudstarieven.

 

Of maak direct een afspraak

Maak werkplaatsafspraak


Controle
Wij controleren uw Mercedes-Benz en adviseren welke reparatie werkzaamheden nodig zijn. Zo zorgt u dat de lange levensduur van uw voertuig. De levensduur blijft gewaarborgd en zo voorkomt u onnodige, extra kosten.

Prettige afspraak
Een afspraak op een moment dat het u het beste uitkomt.

 

Gratis WiFi
Een wachtruimte waar u rustig kunt werken, met gratis WiFi.

Zeker mobiel blijven
Gratis 1 jaar mobiliteitspakket Mobilo. Daarmee kunt u in heel Europa 24/7 rekenen op snelle hulp ter plaatse.

Mercedes-Benz Originele Onderdelen
Gebruik kwalitatief hoogwaardige onderdelen waarop de Mercedes-Benz onderdelengarantie van toepassing is.

Vakmensen
Speciaal getrainde vakmensen die uw Mercedes-Benz als geen ander kennen


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart