• Personenwagens

Erkend Shadeherstel bij Auto Wüst

Auto Wüst heeft onlangs uit handen van de importeur het Repair & Reconnect certificaat ontvangen. Dit staat voor "Repair Damage & Reconnect Technology", en dit is het nieuwe label voor Mercedes-Benz Schadeherstel in de Benelux. Door de inzet van onze vakmensen, onze Mercedes-Benz specifieke apparatuur en gebruik van enkel originele onderdelen, geeft Mercedes-Benz Nederland u de garantie dat Auto Wüst er met een integrale aanpak alles aan doet om uw auto weer in topvorm te krijgen.


 Contacteer ons                            

 Plan een werkplaatsafspraak


 

Onzichtbare schade


Waar veel mensen, in geval van schade, alleen naar zichtbare schade omkijken, kijkt Auto Wüst verder. Tijdens een schadegeval ontstaat er namelijk vaak ook elektronische schade, bijvoorbeeld een sensor die opnieuw gekalibreerd moet worden, of een camera die vanwege de plaatsing van een nieuwe ruit niet meer goed werkt. Dit kan bijvoorbeeld het autonoom remsysteem of de voetgangersdetectie beïnvloeden terwijl u én andere weggebruikers juist op deze systemen vertrouwen.

Alle kennis in huis


Met Repair & Reconnect wordt ook de schade achter de schade gerepareerd. Hiermee garanderen wij uw dat u en uw Ster veilig op pad gaan. Het is vanzelfsprekend dat onze beste experts aan uw auto werken. De gecertificeerde dealer heeft als enige alle specifieke kennis over de aansluitingen, kalibratie en aanpassing van sensoren en camera's in huis.

De hoogste standaard


Bij Repair & Reconnect wordt uitsluitend gewerkt met specialistische apparatuur en met Mercedes-Benz Originele Onderdelen. Het doel is om de auto na reparatie weer op het hoogste niveau te laten presteren. Net als voor de schade. En om met een gerust gevoel nieuwe kilometers te maken, bieden wij 4 jaar garantie op de reparatie en 2 jaar garantie op onderdelen. Voor het behalen van het certificaat Repair & Reconnect is Auto Wüst door een onafhankelijke partij gecontroleerd op alle processen die binnen Auto Wüst Schadeherstel plaatsvinden. Auto Wüst heeft aangetoond dat deze processen goed in orde zijn. Om deze kwaliteitsnormen van het nieuwe label 'Repair & Reconnect' te blijven waarborgen, vindt jaarlijks een controle-audit plaats.

 

Waar bent u naar op zoek?