Mercedes-Benz Repair & Reconnect


Veilig rijden in uw Mercedes-Benz of smart is onze grootste prioriteit. Daarom heeft Auto Wüst zich onlangs laten certificeren voor een gloednieuw servicelabel: Mercedes-Benz Repair & Reconnect.


Een van de grootste misverstanden in de autobranche is dat schadeherstel uitsluitend cosmetisch herstel van de carrosserie betreft. Maar net zo belangrijk is dat alle assistentie- en veiligheidssystemen weer optimaal werken. Niet alle schade is namelijk zichtbaar. Het kan direct impact hebben op alle niet-zichtbare technologie in uw Mercedes-Benz. Als een van de systemen niet correct werkt, komt uw auto bijvoorbeeld niét op tijd tot stilstand bij een noodstop. En dat kan grote gevolgen hebben.


Met Mercedes-Benz Repair & Reconnect kunnen we de veiligheid van uw auto na een reparatie 100% garanderen. Bij onze worden de monteurs zorgvuldig opgeleid en regelmatig getraind, alle systemen zijn up-to-date en de nieuwste werkplaatsontwikkelingen worden nauwlettend gevolgd. Daarnaast zijn wij continu bezig met het optimaliseren van onze service. Alles met als doel dat u weer met een gerust gevoel in uw auto stapt.


Als klant hebt u natuurlijk de vrije keuze waar u uw auto laat repareren. Weet dat onze deur altijd voor u open staat, voor welke vraag dan ook. Laat veiligheid niet aan het toeval over, maar reken op de specialisten van Auto Wüst Mercedes-Benz.  

 

Wilt u meer informatie over de Repair & Reconnect?

Vult u dan onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 
 
 
 
Of bel direct

Dordrecht: 078-6177000

Oud-Beijerland: 0186-618455

Hellevoetsluis: 0181-331233

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart