Schadeherstel bij Auto Wüst


Vroeg of laat krijgt iedere automobilist ermee te maken: schade. Dat kan een grote schade zijn, waarbij plaatwerk moet worden uitgedeukt of vervangen, kleine schade, zoals krassen en pitten of ruitschade, na bijvoorbeeld een opspattend steentje.
Bij Auto Wüst wordt u vakkundig geholpen, de schade wordt snel hersteld. Zo voorkomt Mercedes-Benz Auto Wüst dat de waarde van uw auto terugloopt of dat de veiligheid in het gedrang komt.


Bovendien wilt u in de kortst mogelijke tijd weer over uw auto kunnen beschikken. Er is maar één adres waar aan al die criteria wordt voldaan en waar alle benodigde kennis en kunde over uw Mercedes-Benz in huis is: Auto Wüst!

 

Vaak wordt u door uw verzekeringsmaatschappij doorverwezen naar een schadeherstelbedrijf. Wanneer u schade heeft, zien wij u graag terug bij Auto Wüst. U kunt uw verzekeraar melden dat u uw Mercedes-Benz liever naar uw Auto Wüst brengt. De keuze is geheel aan u.Bij Auto Wüst heeft u de zekerheid van het Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel Programma. Uw auto wordt gerepareerd volgens de fabrieksnormen tegen marktconforme prijzen. Bovendien behoudt uw Mercedes-Benz zijn waarde. 


Auto Wüst is minstens zo goed uitgerust als een gespecialiseerd schadeherstelbedrijf. Met één groot verschil: hij kent uw Mercedes-Benz als geen ander. Dat maakt Auto Wüst tot dé expert bij uitstek. Bovendien gebruikt Auto Wüst originele onderdelen om uw auto in perfecte en veilige staat terug te brengen. Stap met een gerust hart weer in uw auto na een bezoek aan de werkplaats van Auto Wüst. U wilt toch ook alleen het beste voor uw auto?


Grote plaatwerkschade
Juist bij grote schade komt het aan op kennis en ervaring. Het gebruik van Mercedes-Benz originele onderdelen zorgt ervoor dat uw auto er na de reparatie niet alleen weer als vanouds uit ziet, maar ook voldoet uw Mercedes weer aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen die Mercedes-Benz nu eenmaal stelt. U heeft tenslotte niet voor niets voor een Mercedes-Benz gekozen.


Kleine plaatwerkschade
Bij krassen en kleine deukjes hoeft er niet altijd uitgedeukt en compleet overgespoten worden. Auto Wüst heeft de techniek en ervaring in huis om kleine schade snel te verhelpen. De tarieven zijn zeer aantrekkelijk. Vraag eens naar de mogelijkheden en u zult zien dat er veel meer mogelijk is dan u denkt. Dit tegen een aangename prijs.


Ruitschade
Een ongewenste ster in uw voorruit wordt met de juiste gereedschappen en materialen nagenoeg onzichtbaar gerepareerd. Voor reparatie aan uw voorruit bent u bovendien volledig verzekerd (vanaf WA-beperkt-cascoverzekering). Ook voor volledige vervanging van uw autoruit is het aangewezen adres. 

Het is belangrijk dat de ruiten van goede kwaliteit zijn en vakkundig worden geplaatst. Zo maakt de voorruit van uw Mercedes-Benz deel uit van de veiligheidsconstructie van de auto. Het correct functioneren van de regensensor is bijvoorbeeld medeafhankelijk van de montage kwaliteit van de voorruit. Het gebruik van Mercedes-Benz originele onderdelen en vakkundige montage is essentieel. Voor volledige vervanging van de voorruit hanteren enkele verzekeringsmaatschappijen een eigen risico. In dat geval neemt Auto Wüst veelal een deel van het eigen risico voor zijn rekening. Vraag ons naar de mogelijkheden.SmallRepair: Tegen de kleine sporen van alledag.
Er zijn beschadigingen die voor de eigenaar pijnlijker zijn dan voor de auto zelf: kleine beschadigingen aan buiten- en binnenkant, die in de loop van een autoleven gewoon niet te vermijden zijn. In vele gevallen kunnen dat soort beschadigingen heel eenvoudig worden weggewerkt - zonder hele onderdelen te vervangen.


Met Mercedes-Benz SmallRepair bieden we u de mogelijkheid om kleine deuken, steenslag in de voorruit of beschadigingen aan de bumpers snel en vooral goedkoop weer te laten verdwijnen. Mercedes-Benz biedt u de bekende hoge en beproefde kwaliteit. De kwaliteit die u gewend bent. Lees mee over SmallRepair

  

Wilt u meer informatie over de Schadeherstel

Vult u dan onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 
 
 
 
Of bel direct

Dordrecht: 078-6177000

Oud-Beijerland: 0186-618455

Hellevoetsluis: 0181-331233

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart