Service 24h

Helpt u dag en nacht weer op wegAls u onderweg een technisch probleem heeft, dan helpt Mercedes-Benz Service24h u overal in Europa. Ons Service24h servicecenter, te bereiken op het gratis telefoonnummer 00 800 1 777 7777[1] beantwoordt uw oproep en organiseert een snelle en professionele hulp om u snel weer op weg te helpen. 365 Dagen per jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag staat onze Service24h voor u klaar. Vaak kan een probleem onmiddellijk ter plaatse worden opgelost. Als dit een keer niet mogelijk is, dan zorgen wij er voor dat uw voertuig naar de dichtstbijzijnde Mercedes-Benz dealer wordt gebracht en wij regelen het vervolg van uw reis.

 

U mag het volgende van ons verwachten:

  • Individuele hulp bij noodgevallen.

  • Advies op basis van de gestelde technische diagnose.

  • Opzetten van hulpmaatregelen.

  • Sturing en coördinatie van de vervolgreis.

  • Gekwalificeerd en deskundig Mercedes-Benz personeel.

  • In een noodsituatie staan in meer dan 40 landen in Europa meer dan 3000 erkende Mercedes-Benz servicepartners voor u klaar.


Een druk op de knop en u wordt geholpen


Directe service door gebruik te maken van de geïntegreerde telematicaservice Mercedes-Benz Contact [2]: met één druk op de knop wordt u rechtstreeks telefonisch verbonden met het Mercedes-Benz Customer Assistance Center. Indien gewenst worden daarbij alle relevante voertuig- en positiegegevens doorgegeven. Daardoor is het mogelijk om heel snel te reageren en ter plaatse bijstand te organiseren.


[1] Bellen met uw mobiele telefoon brengen kosten met zich mee. In niet-aangesloten Europese landen kunt u bellen met : +31 (0)20 654 52 77


[2] Voorwaarde: Verbinding met uw mobiele telefoon.

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart