• Personenwagens

Altijd handig

Mercedes-Benz trekhaak en/of fietsendrager

Een trekhaak is een trekhaak, toch. Nou, u zou het misschien niet zeggen maar bij de keuze voor een trekhaak heeft u vaak meer opties dan u in eerste instantie dacht.

Vaste trekhaak of afneembare trekhaak?

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen een vaste en afneembare trekhaak? Een vaste trekhaak zit permanent aan uw auto vast terwijl u een afneembare trekhaak alleen onder uw auto plaatst wanneer u deze nodig hebt

Officieel servicepartner

Voordelen afneembare trekhaak

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen een vaste en afneembare trekhaak? Een vaste trekhaak zit permanent aan uw auto vast terwijl u een afneembare trekhaak alleen onder uw auto plaatst wanneer u deze nodig hebt. Voordelen van een afneembare trekhaak zijn:

  • Niet altijd zichtbaar. Een veel genoemde reden om voor een afneembare variant te kiezen, is esthetisch: Vaak vinden mensen het mooier dat een trekhaak niet zichtbaar is wanneer deze niet gebruikt wordt. Vindt een trekhaak eigenlijk maar een lelijk ding? Dan is een afneembare trekhaak de beter optie.
  • Netheid. Een vaste trekhaak steekt altijd achter uw Mercedes-Benz uit en kan in de weg zitten laden van de auto. Een trekhaak is daarnaast vaak wat vies door modder en smeer en dat laat lastige vlekken achter op uw kleding. Een afneembare trekhaak kent deze nadelen niet.
  • Parkeersensoren in sommige gevallen kan een vaste trekhaak uw parkeersensoren in de weg zitten. Vaak hebt u de mogelijkheid deze uit te zetten, maar tegelijkertijd zijn parkeersensoren een prettige toevoeging aan uw auto. Dus wanneer u graag gebruik maakt van uw parkeersensoren op de momenten dat u uw trekhaak niet gebruikt, is een afneembare trekhaak een prima oplossing.

Ik wil een scherpe prijsopgave voor:

 


 
 
 
 
 


 Ook interessant

Car Care Deals

'Vernieuw' uw Mercedes-Benz. Net als de natuur. Met Deals voor velgen, Co..

Limited Edition EQB 250 Business Line

Profiteer van voordeel op een nieuwe EQB 250 Business Line. Zeer beperkt ..

 

Waar bent u naar op zoek?

 
 

Ik zoek een...