Huren met klasse


Mercedes-Benz Rent bij Auto Wüst

Het onmiskenbare gevoel van rijden in een Mercedes-Benz laat zich niet in één woord beschrijven. De luxe, het comfort en de ongeëvenaarde rijdynamiek zijn in het DNA van Mercedes-Benz verankerd. Logisch dat u ook voor een tijdelijke mobiliteitsbehoefte, privé of zakelijk, graag in een Mercedes-Benz stapt. Met Mercedes-Benz Rent kunnen wij maximaal in deze behoefte voorzien!


Met Mercedes-Benz Rent blijft u altijd mobiel. Hebt u een vervangende auto nodig, gaat u op zakenreis of wilt u met een (ruimere) auto op vakantie? Wij hebben de vervangende of huurauto die u zoekt. U bent verzekerd van een snelle levering tegen scherpe tarieven en heldere voorwaarden.


In onderstaande prijslijst kunt u zien welke modellen aangeboden worden met Mercedes-Benz Rent. Het kan voorkomen dat niet ieder model op ieder moment beschikbaar is. Vraag ons daarom naar de actuele beschikbaarheid.

Vanaf prijzen

Er is een uitgebreide reeks modellen in verschillende uitvoeringen, motoriseringen en transmissies beschikbaar. Er is al een Mercedes-Benz Rent A-Klasse beschikbaar vanaf € 65,00 per dag.


Model

 Uitvoering

 Dagprijs (100 km vrij)

 
A-Klasse Hatchback € 65,00
B-Klasse Sports Tourer € 75,00
CLA Coupé € 80,00
GLA Hatchback/SUV € 85,00
C-Klasse Limousine € 89,00
E-Klasse Limousine € 125,00
SLK Cabriolet € 125,00
smart fortwo Coupé € 49,00
smart fortwo Cabriolet € 49,00
(Vanaf adviesprijs, incl. BTW)

  

Shortlease

Hebt u voor meerdere maanden een auto nodig, maar wilt u geen lange termijn verplichtingen aangaan? Dan is Shortlease wellicht iets voor u. Met Shortlease bieden wij u de mogelijkheid om een leasecontract af te sluiten met een looptijd van 3 maanden tot 1 jaar.

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart