• Personenwagens

Mercedes-Benz Certified

Daarom Mercedes-Benz Certified

Gereden en goedgekeurd
Mercedes-Benz Certified kent de historie van elke auto: kilometerstand, onderhoud, data, et cetera. Alle informatie van de auto is bekend. Bovendien controleren we elk voertuig. Vanzelfsprekend beschikt elke auto over een (elektronisch) onderhoudsboekje en alle benodigde documenten.

Een Mercedes-Benz voor elk budget
Voor een goede deal moet u bij Auto Wüst zijn. Met Mercedes-Benz Certified kunt u voor elk budget een auto vinden.

Met de zekerheid van een erkende service
Na de aankoop van uw auto bij Auto Wüst kan u vanzelfsprekend ook een beroep doen op ons uitgebreid assortiment aan professionele diensten.

Zekerheden

Uw garantie tot 4 jaar of 200.000 km
Op alle tweedehandswagens hebt u wettelijk 1 jaar garantie. De Mercedes-Benz Certified dealers bieden gratis 1 extra jaar garantie aan, zodat elke koper bij Mercedes-Benz Certified 2 jaar garantie (tijdens het 2de jaar beperkt tot 200.000 km) geniet. Dankzij de optionele garantieverlenging breidt u de waarborg van uw Mercedes-Benz Certified voordelig uit met nog eens 1 of 2 jaar. Of tot u de totale kilometerstand van 200.000 km bereikt. Iedere waarborg eindigt na afloop van het wettelijke jaar garantie automatisch wanneer u het eerst voldoet aan één van beide criteria : ofwel de duur, ofwel de kilometerstand.

Uitmuntende service
Bij Sales Consultants staat klantenservice hoog in het vaandel. Zij verkopen niet enkel een auto maar hebben een langetermijnrelatie met elk prospect of elke klant en zoeken steeds naar persoonlijke oplossingen op maat.

24 Maanden garantie

Mercedes-Benz Certified is dé referentie als het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid van tweedehandswagens. Daarom biedt Auto Wüst een garantie van 24 maanden. Heeft uw auto een onderhoud of reparatie nodig? Dan gebruiken we bij de reparatie Mercedes-Benz Originele Onderdelen. Bovendien beschikt u als koper over een Europese dekking en heeft u toegang tot het Mercedes-Benz Customer Service Center.

Onderhoudsvrij

Elke Mercedes-Benz Certified occasion wordt voor verkoop uitgebreid gekeurd en gecontroleerd op 100 essentiële punten. Zo garanderen we dat elke Mercedes-Benz Certified hetzelfde comfort en dezelfde gemoedsrust biedt als een gloednieuwe Mercedes-Benz tot 6 maanden of 10.000 km lang.

Met een Mercedes-Benz rijden moet een bijzondere en vooral ook zorgeloze ervaring zijn. Maar hoe goed uw wagen ook onderhouden is, u kunt natuurlijk altijd te maken krijgen met pech of een ongeval. Daarom is er Mobilo. Deze gratis pechhulp van Mercedes-Benz helpt u zo snel mogelijk terug op weg in geval van nood, 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Met Mobilo staat u er dus nooit alleen voor.

Bij Auto Wüst hoeft u niet maandenlang te wachten op uw nieuwe auto. Heeft u de occasion van uw dromen gevonden? Dan staat hij binnen de kortste keren voor uw deur want de meeste modellen in ons aanbod zijn onmiddellijk beschikbaar.

Het me-connect systeem van Mercedes-Benz maakt het leven een stuk eenvoudiger. U en uw Mercedes-Benz zijn voortaan altijd verbonden via uw smartphone. Op die manier beschikt u altijd over een hele reeks digitale diensten van Mercedes me connect. Dat gaat van onderhouds-, ongeval- en pechmanagement tot een automatisch noodoproepsysteem en voertuigdiagnose vanop afstand om slijtage en defecten op te sporen. Zo heeft u dus altijd alle belangrijke informatie over uw Mercedes-Benz Certified wagen op zak.

Elke Mercedes-Benz Certified occasion wordt geleverd met het originele, ingevulde onderhoudsboekjeen alle andere belangrijke documenten die bij het voertuig horen.

Mercedes-Benz Certified maakt kiezen eenvoudig. Want u krijgt de mogelijkheid om een proefrit te maken met de occasion van uw keuze nog voor u een beslissing heeft genomen. Zo kunt u zelf ervaren of de auto aan uw eisen voldoet. Het enige wat u hiervoor moet doen is een afspraak maken bij Auto Wüst. Wij zorgen ervoor dat de auto op het afgesproken moment voor u klaarstaat om een proefrit te maken. De knoop doorhakken was nog nooit zo makkelijk.

Wat u ook zoekt in uw nieuwe auto, bij Mercedes-Benz Certified vindt u teen Mercedes-Benz voor elk budget. Het maakt trouwens niet uit of u kiest voor een occasions of een voertuig dat zo goed als nieuw is. We garanderen dat uw wagen altijd in prima staat verkeert.

Bij Mercedes-Benz Certified kennen we de volledige onderhoudsgeschiedenis van alle voertuigen uit ons aanbod. Daarom kunt u erop vertrouwen dat de aangegeven kilometerstand op uw teller wel degelijk de juiste is.

Auto Wüst biedt u in samenwerking met Mercedes-Benz Financial Services u een waaier van verschillende financierings- en leasingformules aan. Wat uw eisen ook zijn, we denken graag samen met u na over een persoonlijk plan. Want ook op financieel vlak gaan we voor 100% maatwerk.

 

Waar bent u naar op zoek?

 
 

Ik zoek een...