.

De acties en aanbiedingen van Auto Wüst Mercedes-Benz

Mercedes Upgrade Editions

We beginnen het nieuwe jaar goed met de Upgrade Editions Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. 

Upgrade auto, downgrade rente
Financier tijdelijk voor 3,99% maar nog verder te verlagen met maximaal 1,5%, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen.

Gratis automaat & 3,49% rente in maart bij Auto Wüst

Rij in maart comfortabel én voordelig weg in een nieuwe A-Klasse, B-Klasee, CLA of GLA bij Auto Wüst. Kiest u voor één van deze modellen uit voorraad dan profiteert u van gratis automaat én 3,49% financiering

5 jaar garantie bij keuze nieuwe C-Klasse of E-Klasse uit voorraad. 

Alléén in maart!

Voordelig financieren van uw 'nieuwe' occasion
Profiteer van een speciale rente-actie van 4,99% op een gebruikte Mercedes-Benz personenwagen of smart.

 


A180 Business Solutions Privelease v.a. € 479,- p. mnd

Op het huidige model A-Klasse hebben wij een wel zeer aantrekkelijk Privélease aanbieding. Voor slechts € 479,- p. maand rijdt u een zeer luxueus uitgevoerde A180 Business Solutions Plus 

PriveLease bij Mercedes-Benz
Voor één vast bedrag per maand in een nieuwe Mercedes-Benz rijden? Inclusief alle services, zoals houderschapsbelasting, verzekering, reparatie & onderhoud en vervangend vervoer? Dat is Privélease van Mercedes-Benz. 

Business Solutions

Mercedes-Benz introduceert  nu de Business Solution uitvoeringen van A- t/m E-Klasse. Zij kenmerken zich door een zeer rijke standaarduitrusting die naadloos aansluit bij de wensen van zakelijke rijders, vanzelfsprekend in combinatie met aantrekkelijke fiscale waarden.

E-Klasse Taxi Edition v.a. 36.995,- (excl. BTW & BPM)De compleet uitgeruste E-Klasse Taxi Edition richt zich onmiskenbaar op de taxi-ondernemer door de zakelijke uitstraling, taxi-voorbereiding en tal van optionele mogelijkheden op het gebied van taxi-specifieke uitrusting.