.

De acties en aanbiedingen van Auto Wüst Mercedes-Benz

Financier uw nieuwe Mercedes-Benz vanaf 1%

Uw volgende Mercedes-Benz financieren? Maar dan wél met een superscherp tarief! Auto Wüst biedt u een superscherp financieringstarief van 1%.

 


Gratis opties op een C-Klasse uit voorraad

Koop nu een nieuwe Mercedes-Benz en geniet van gratis extra opties op de C-Klasse Limousine (sedan) en de C-Klasse Estate (stationwagen) uit voorraad.


A-Klasse Sport Edition

De compacte en sportieve A-Klasse 'Sport Edition' heeft een attractief optiepakket dat een u een voordeel oplevert van ruim € 4.000,-.

Mercedes Upgrade Voordeel

We beginnen het nieuwe jaar goed met de Upgrade Editions Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. 

Upgrade auto, downgrade rente
Financier tijdelijk voor 3,99% maar nog verder te verlagen met maximaal 1,5%, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen.


Voordelig financieren van uw 'nieuwe' occasion
Profiteer bij Auto Wüst van een unieke finacieringsactie vanaf 3,99% op een gebruikte Mercedes-Benz personenwagen of smart. Zowel particulier als zakelijk.

PriveLease bij Mercedes-Benz
Voor één vast bedrag per maand in een nieuwe Mercedes-Benz rijden? Inclusief alle services, zoals houderschapsbelasting, verzekering, reparatie & onderhoud en vervangend vervoer? Dat is Privélease van Mercedes-Benz. 

Business Solutions

Mercedes-Benz introduceert  nu de Business Solution uitvoeringen van A- t/m E-Klasse. Zij kenmerken zich door een zeer rijke standaarduitrusting die naadloos aansluit bij de wensen van zakelijke rijders, vanzelfsprekend in combinatie met aantrekkelijke fiscale waarden.