.

De acties en aanbiedingen van Auto Wüst Mercedes-Benz

Occasions tegen 3,99% rente én gratis hotelvoucher
Uw 'nieuwe' occasion is nog nooit zo dichtbij geweest. Tot en met 31-10-2017 profiteert u bij Auto Wüst van een speciale rente-actie van 3,99% op een gebruikte Mercedes-Benz personenwagen of smart.

Automaat zonder meerprijs
Profiteer nog tot en met 31 december 2017 van een automaat zonder meerprijs op een nieuwe A-Klasse, B-Klasse, CLA, GLA, C-Klasse Coupe/Cabrio en SLC 180.

Inruilpremie dieselauto's
Ruil uw huidige auto, ongeacht het merk, bij Auto Wüst voor een nieuwe Mercedes-Benz met een diesel-, benzine of plug-in hybride motorisatie die voldoet aan de EU6-norm, ontvangt u een inruilpremie van € 2.420,-.

PriveLease bij Mercedes-Benz
Voor één vast bedrag per maand in een nieuwe Mercedes-Benz rijden? Inclusief alle services, zoals houderschapsbelasting, verzekering, reparatie & onderhoud en vervangend vervoer? Dat is Privélease van Mercedes-Benz. 

0,99% rente op nieuwe modellen

Uw nieuwe Mercedes-Benz is nog nooit zo dichtbij geweest. Tot en met 31 oktober 2017 profiteert u bij Mercedes-Benz Financial Services van een speciale rente-actie van 0,99% op een nieuwe Mercedes-Benz personenwagen. 

De laatste Plug-in HYBRID's

Speciaal om nog heel even van het succes van de lage zakelijke bijtelling te kunnen genieten, kocht Auto Wüst de allerlaatste plug-in HYBRID's. Rij in 2017 met de verlaagde bijtelling van 15% uit 2016!

Business Solutions

Mercedes-Benz introduceert  nu de Business Solution uitvoeringen van A- t/m E-Klasse. Zij kenmerken zich door een zeer rijke standaarduitrusting die naadloos aansluit bij de wensen van zakelijke rijders, vanzelfsprekend in combinatie met aantrekkelijke fiscale waarden.

B-Klasse en GLA als Activity Edition

De B-Klasse en GLA tijdelijk leverbaar als Activity Edition met een direct klantvoordeel van circa € 7.000,-. Rijk uitgerust op basis van de Urban line, waarbij u alleen de kleur en bekleding kiest. De beide Activity Editions zijn gelimiteerd leverbaar, dus hiervoor geldt: op = op.

E-Klasse Taxi Edition v.a. € 36.995,- (excl. BTW & BPM)
De compleet uitgeruste E-Klasse Taxi Edition richt zich onmiskenbaar op de taxi-ondernemer door de zakelijke uitstraling, taxi-voorbereiding en tal van optionele mogelijkheden op het gebied van taxi-specifieke uitrusting.

Taxi-actie E-Klasse 2,99%
Mercedes-Benz Financial Services biedt taxi-ondernemers tijdelijk een extra aantrekkelijk aanbod op de nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse.

GLE AMG Sport Edition

Mercedes-Benz introduceert van de GLE de zeer sportief uitgeruste AMG Sport Edition onderstreept met AMG Line exterieur en interieur én ruim € 6.600 voordeel.

Verzekeringsactie: korting door veiligheid
Mercedes-Benz Insurance Services biedt tijdelijk een korting op de premie indien uw Mercedes-Benz is uitgerust met Distronic Plus of het Rijassistenstiepakket Plus.