.

De acties en aanbiedingen van Auto Wüst Mercedes-Benz

GLA € 5.900 Jubileum voordeel

Kies nu voor een nieuwe Mercedes-Benz GLA uit voorraad en profiteer van € 5.900,- voordeel. Momenteel hebben wij een aantal zeer luxe uitgeruste GLA's op voorraad die wij u zeer scherp kunnen aanbieden.

PriveLease bij Mercedes-Benz

Voor één vast bedrag per maand in een nieuwe Mercedes-Benz rijden? Inclusief alle services, zoals houderschapsbelasting, verzekering, reparatie & onderhoud en vervangend vervoer? Dat is Privélease van Mercedes-Benz. 

50/50 Deal met 2,99% rente

Met de Mercedes-Benz 50/50 deals komt een nieuwe Mercedes-Benz nu wel heel dichtbij! U betaalt nu slechts de helft van de originele aanschafprijs. Het resterende bedrag kunt u uitspreiden over een periode van 5 jaar. 

De laatste Plug-in HYBRID's

Speciaal om nog heel even van het succes van de lage zakelijke bijtelling te kunnen genieten, kocht Auto Wüst de allerlaatste plug-in HYBRID's. Rij in 2017 met de verlaagde bijtelling van 15% uit 2016!

Business Solutions

Mercedes-Benz introduceert  nu de Business Solution uitvoeringen van A- t/m E-Klasse. Zij kenmerken zich door een zeer rijke standaarduitrusting die naadloos aansluit bij de wensen van zakelijke rijders, vanzelfsprekend in combinatie met aantrekkelijke fiscale waarden.

B-Klasse en GLA als Activity Edition

De B-Klasse en GLA tijdelijk leverbaar als Activity Edition met een direct klantvoordeel van circa € 7.000,-. Rijk uitgerust op basis van de Urban line, waarbij u alleen de kleur en bekleding kiest. De beide Activity Editions zijn gelimiteerd leverbaar, dus hiervoor geldt: op = op.

E-Klasse Taxi Edition v.a. € 36.995,- (excl. BTW & BPM)
De compleet uitgeruste E-Klasse Taxi Edition richt zich onmiskenbaar op de taxi-ondernemer door de zakelijke uitstraling, taxi-voorbereiding en tal van optionele mogelijkheden op het gebied van taxi-specifieke uitrusting.

Taxi-actie E-Klasse 2,99%
Mercedes-Benz Financial Services biedt taxi-ondernemers tijdelijk een extra aantrekkelijk aanbod op de nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse.

50/50 deal met slechts 2,99% rente

Mercedes-Benz Financial biedt u nu bij de aanschaf van een nieuwe Mercedes-Benz personenwagen een actierente aan van 2,99%. Zowel voor Netto Financial Lease (zakelijk) als voor huurkoop (particulier).

C-Klasse en GLE AMG Sport Editions

Mercedes-Benz introduceert van de C-Klasse en GLE de zeer sportief uitgeruste AMG Sport Edition onderstreept met AMG Line exterieur en interieur én ruim € 7.700 voordeel.

Verzekeringsactie: korting door veiligheid
Mercedes-Benz Insurance Services biedt tijdelijk een korting op de premie indien uw Mercedes-Benz is uitgerust met Distronic Plus of het Rijassistenstiepakket Plus.


White Art Edition

Mercedes-Benz introduceert de sportieve A-Klasse, B-Klasse, CLA Coupé, CLA Shooting Brake en GLA WhiteArt Editions met € 3.924 voordeel