.

De acties en aanbiedingen van Auto Wüst Mercedes-Benz

GLA € 5.900 Jubileum voordeel

Kies nu voor een nieuwe Mercedes-Benz GLA uit voorraad en profiteer van € 5.900,- voordeel. Momenteel hebben wij een aantal zeer luxe uitgeruste GLA's op voorraad die wij u zeer scherp kunnen aanbieden.

Lees meer>/div>

C 180 met gratis lederen bekleding en automaat

Auto Wüst is dit jaar 35 jaar Mercedes-Benz dealer! Daarom deze speciale jubileumactie: bij aankoop van een nieuwe Mercedes Benz C 180 kunt u kiezen voor gratis lederen bekleding en automaat.

PriveLease bij Mercedes-Benz
Wilt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe A-Klasse of B-Klasse rijden, zonder grote investering? Dan is de tijdelijke Mercedes-Benz Privélease aanbieding echt iets voor u!

50/50 Deal op uw volgende auto

Profiteer bij Auto Wüst van de 50/50 deal. Of u nu kiest voor een nieuwe Mercedes-benz of een Steroccasion, zakelijk of particulier, u kunt altijd gebruik maken van de 50/50 deal.

De laatste Plug-in HYBRID's

Speciaal om nog heel even van het succes van de lage zakelijke bijtelling te kunnen genieten, kocht Auto Wüst de allerlaatste plug-in HYBRID's. Rij in 2017 met de verlaagde bijtelling van 15% uit 2016!

A-Klasse: My First Star voor € 25.000
Altijd al een perfecte indruk willen maken en nieuwe maatstaven creëren? Dat kan met de Mercedes-Benz A-Klasse. Zeker nu de A-Klasse tijdelijk nog bereikbaarder is geworden als speciale editie: My First Star.

B-Klasse en GLA als Activity Edition

De B-Klasse en GLA tijdelijk leverbaar als Activity Edition met een direct klantvoordeel van circa € 7.000,-. Rijk uitgerust op basis van de Urban line, waarbij u alleen de kleur en bekleding kiest. De beide Activity Editions zijn gelimiteerd leverbaar, dus hiervoor geldt: op = op.

E-Klasse Taxi Edition v.a.€ 36.995,- (excl. BTW & BPM)
De compleet uitgeruste E-Klasse Taxi Edition richt zich onmiskenbaar op de taxi-ondernemer door de zakelijke uitstraling, taxi-voorbereiding en tal van optionele mogelijkheden op het gebied van taxi-specifieke uitrusting.

Taxi-actie E-Klasse 3,99%
Mercedes-Benz Financial Services biedt taxi-ondernemers tijdelijk een extra aantrekkelijk aanbod op de nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse.

Renteactie 4,99%

Mercedes-Benz Financial biedt u nu tot 31 maart 2017 bij de aanschaf van een nieuwe Mercedes-Benz personenwagen een actierente aan van 4,99%. Zowel voor Netto Financial Lease (zakelijk) als voor huurkoop (particulier).

C-Klasse AMG Sport Edition

Mercedes-Benz introduceert van de C-Klasse de zeer sportief uitgeruste AMG Sport Edition. De sportieve uitstraling wordt onderstreept met de standaard AMG Line exterieur en interieur.

Verzekeringsactie: korting door veiligheid
Mercedes-Benz Insurance Services biedt tijdelijk een korting op de premie indien uw Mercedes-Benz is uitgerust met Distronic Plus of het Rijassistenstiepakket Plus.

Verzekeringsactie: Tot € 650,- korting in het 1e jaar.

Profiteer van een korting van € 650,- op de verzekeringspremie bij een A-Klasse, B-Klasse, CLA (Coupé en Shooting Brake) en GLA.