.

De acties en aanbiedingen van Auto Wüst Mercedes-Benz

Eindejaarsbonus

In de laatste weken van het jaar haalt u uw Eindejaarbonus binnen bij Auto Wüst. Of u nu kiest voor een nieuwe of gebruikte Mercedes-Benz, kies uw Eindejaarbonus en profiteer.

Automaat zonder meerprijs
Profiteer nog tot en met 31 december 2017 van een automaat zonder meerprijs op een nieuwe A-Klasse, B-Klasse, CLA, GLA, C-Klasse Coupe/Cabrio en SLC 180.

B-Klasse Privelease vanaf € 399,-

Voor een vast bedrag per maand vanaf € 399,- rijdt u een splinternieuwe Mercedes-Benz B-Klasse, inclusief alle vaste kosten die daarbij komen kijken.

Mercedes-Benz Winter Deals
Helemaal relaxed de winter in met de Mercedes-Benz Winter Deals op onze voorraadmodellen. Stap in een automaat zonder meerprijs en profiteer ook nog eens van vier winterwielen voor de prijs van één.

Inruilpremie dieselauto's
Ruil uw huidige auto, ongeacht het merk, bij Auto Wüst voor een nieuwe Mercedes-Benz met een diesel-, benzine of plug-in hybride motorisatie die voldoet aan de EU6-norm, ontvangt u een inruilpremie van € 2.420,-.

PriveLease bij Mercedes-Benz
Voor één vast bedrag per maand in een nieuwe Mercedes-Benz rijden? Inclusief alle services, zoals houderschapsbelasting, verzekering, reparatie & onderhoud en vervangend vervoer? Dat is Privélease van Mercedes-Benz. 

2,99% rente op nieuwe modellen

Uw nieuwe Mercedes-Benz is nog nooit zo dichtbij geweest. Tot en met 31 december 2017 profiteert u bij Auto Wüst  van een speciale rente-actie van 2,99% op een nieuwe Mercedes-Benz personenwagen. 

2,99% rente op occasions

Tot en met 31 december 2017 profiteert u bij Auto Wüst  van een speciale rente-actie van 2,99% op een gebruikte Mercedes-Benz personenwagen of smart. De actie geldt voor zowel Netto Financial Lease als Huurkoop.

Business Solutions

Mercedes-Benz introduceert  nu de Business Solution uitvoeringen van A- t/m E-Klasse. Zij kenmerken zich door een zeer rijke standaarduitrusting die naadloos aansluit bij de wensen van zakelijke rijders, vanzelfsprekend in combinatie met aantrekkelijke fiscale waarden.

B-Klasse en GLA als Activity Edition

De B-Klasse en GLA tijdelijk leverbaar als Activity Edition met een direct klantvoordeel van circa € 7.000,-. Rijk uitgerust op basis van de Urban line, waarbij u alleen de kleur en bekleding kiest. De beide Activity Editions zijn gelimiteerd leverbaar, dus hiervoor geldt: op = op.

E-Klasse Taxi Edition v.a. € 36.995,- (excl. BTW & BPM)
De compleet uitgeruste E-Klasse Taxi Edition richt zich onmiskenbaar op de taxi-ondernemer door de zakelijke uitstraling, taxi-voorbereiding en tal van optionele mogelijkheden op het gebied van taxi-specifieke uitrusting.

Taxi-actie E-Klasse 2,99%
Mercedes-Benz Financial Services biedt taxi-ondernemers tijdelijk een extra aantrekkelijk aanbod op de nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse.

GLE AMG Sport Edition

Mercedes-Benz introduceert van de GLE de zeer sportief uitgeruste AMG Sport Edition onderstreept met AMG Line exterieur en interieur én ruim € 6.600 voordeel.

Verzekeringsactie: korting door veiligheid
Mercedes-Benz Insurance Services biedt tijdelijk een korting op de premie indien uw Mercedes-Benz is uitgerust met Distronic Plus of het Rijassistenstiepakket Plus.